Aytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Flora Klima Aşırı Sesli Çalışıyor Üretim Hatası İade Talebi

Aytuğ
22 Ağustos 2024 10:24

Vestel elektronik sanayi ve ticaret a. Ş 'den 25.07.2024 tarihinde aldığım Vestel Flora 9000 BTU klima kurulumundan itibaren aşırı ses çıkarması nedeni ile çağrı açıyorum. Teknik servisten gelip vida yamukluğu, boruların birbirine sürtmesi gibi sebeplerle ses çıkardığını ve üretim hatası olduğunu söylediler. Zaten videoyu izlerseniz anlayacaksınız, teknik servis olmaya gerek yok. Eşimle evden çalışıyoruz, İzmir'de yaşıyoruz, hava 40 derece ve biz aldığımız klimayı neredeyse 1 aydır kullanamıyoruz. Bu süreçte 3 defa teknik servis evimize geldi Vestel'in istediği videoları çekip gidiyorlar. Kurulum yapıldığından beri videodaki gibi ses çıkaran bu ürünü üretim hatası deyip iade almaları gerekirken 25 Temmuzdan beri bizi süründürüyorlar. Ben hayatımda kendi ürünü arkasında durmayan, bu kadar kalitesiz, duyarsız ve yetersiz bir firma görmedim. İade almanız için daha kaç defa evime gelip video çekmeniz gerekiyor? Ben de bir video çektim herkes yaptığınız kalitesiz işleri görsün diye. Umarım şimdi ikna olursunuz. Bundan sonra Vestel'in kapısından bile geçmem, çevremde de Vestel beyaz eşya alacağını duyduğum her kişiye de bu durumu anlatıp Vestel almaması için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. Paramın iadesini talep ediyorum. 23 bin tl yi havaya attım. Tüketici Hakları'na da başvuracağım. Defalarca mağduriyetimizi anlattık ama kimse umursamadı. Yetkili bir kişi dahi yok zaten aradığımızda sürekli başka yerlere yönlendirilip biz size döneceğiz deniyor. Hemen hemen acil paramın iadesini istiyorum.

26 Ağustos 2024 14:26 (Şikayetten 4 gün sonra)

Samet

Bende 1 yıldır aynı problemle uğraşıyorum maalesef dikkate almıyorlar. Şikayet linkim : https://www.sikayetvar.com/vestel/vestel-klima-gurultu-problemi-ve-cozum-talebi

Vestel Klima Sesli Çalışma Sorunu

Berat
26 Aralık 2023 03:47
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Flora Rüzgar Sesi - Servis Kalitesizliği

Uğur