Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Sesli Çalışma

20 Aralık 2023 17:48

Vestel 12.000 BTU Flora Doğa Inverter klimamı 2023 Ağustos ayında sıfır olarak Vestel bayisinden satın aldım. Klimanın şu an dış ünitesinde aşırı rahatsız edici bir ses var ve bu ses duvarlara titreşim yaparak ben dahil binadaki tüm sakinleri rahatsız ediyor ve uyutmuyor. Ayrıca iç üniteden gelen uğultu sesi sanki zorlanıyormuş gibi aşırı rahatsız edici bir uğultu yapıyor ve ara sıralar iç üniteden su damlama sesi geliyor. Bu rahatsız edici ve uykusuz bırakan ses için 3 defa yetkili servis çağırdım ve her seferinde gelen yetkili servis hiçbir işlem yapmadan ayrıldı. Hepsinin videoları elimde mevcut ve buradan paylaşacağım. Değişim talebinde bulundum 1 hafta öncesinden ama hiç kimse ne aradı ne sordu. Bu soğuk havalarda, kışın ortasında, kafam rahat olsun diye aldığım sıfır klima pişmanlık yarattı. Müşteri hizmetlerini arıyorum, değişim talebim ile ilgili bilgi almak için ama ne yazık ki 'Şu an sisteminizde böyle bir talep göremiyorum' diyorlar ve kimse kimsenin yaptığı işi takip etmiyor. Ortada bozuk bir klima var ve ilgilenen kimse yok. Ben bu konuda çok mağdurum, hiç kimse bilgilendirme yapmıyor, servis geliyor, sesi duyuyor ve geri gidiyor. Hiçbir gelişme yok, ortada sadece müşteri mağduriyeti var. Vestel yetkili kişilerinden ürünümün tamamen değişmesini istiyorum. En yakın zamanda bana bilgilendirme yapılmaz ise bir üst merciye çıkarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak hakkımı arayacağım.

21 Aralık 2023 12:50 (Şikayetten 19 saat sonra)

22 Aralık 2023 11:42

Hala ulaşım sağlanması mağduriyetimiz devam ediyorum bu soğuk havalarda ısınmak için aldığım ürünü kullanamıyorum

31 Aralık 2023 01:27

Henüz sonuca ulaşamadım bu kış ayında 0 aldığım klimayı kullanamıyorum ürününü değişimini talep ediyorum hala oyalıyorlar Vestel den şikayetçiyim bir daha asla evime almayacağım bir marka oldu ürünlerini arkasında duymuyorlar

Yorumlar (7)

Güçlü
Güçlü

Aynı sorun bende de var sıfır aldım klima yüzünden komşularımla kavga edecek kadar sıkıntı yaşıyorum. Kış vakti yaşadığımız soruna bak. Fabrikadan kronik hasarlı olduğu belli klimaları toplatmaları gerek ama sonuç alamadık henüz. Adres Antalya. Değişim yapıldımı hüseyin bey bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Canan

Aynı durumdan muzdaribim ve bende yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu başlatıyorum servis onarım istemiyorum değişim istiyorum. Çünkü asla geçmeyecek bir sorun bu

Hüseyin

Maalesef şu an tüketici hakem heyetinde cevap bekliyorum gizli ayıp diye geçiyor normal şartlarda sorgusuz sualsiz değiştirmeleri gerek

Ozlem
Ozlem

Merhaba sorununuz çözüldü mü bu klimadan almak istiyorum ama yorumunuzu görünce kararsız kaldım. Konu ile ilgili bilgi verir misiniz rica etsem

Canan

Asla tavsiye etmiyorum almayın değişim yok sürekli servisle uğraşıyorsunuz

Tüketici Hakem Heyeti kararı ile değişim sağlandı

Hüseyin

Ürünün kronik sorunu değişim talebinde bulundum kabul etmediler yeni gelen ürün de aynısı olabilir dediler o zaman neden hala satışını yapıyorsunuz dediğimde satışla ilgili bir durum yok seklinde cevap aldım yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım Vestel pişmanlıktır.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
05 Ağustos 2024 21:46