Barış sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 20:56

Evime Vestel klima 12 binlik aldım, servis geldi. Taktı arkadaşlar mükemmeldi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 2 gün sonra iş yerime başka bir firmanın 15 binlik kliması takıldı. Servis personelleri en son kompresör gibi bir şey taktı, 20 dakika çalıştırdı. Dedim bu nedir? İlk takıldığında hem iç cihaz hem dış cihaz içinde farklı gaz var, onu çekiyoruz. Hem de boru içinde oksijen var, bağlantı yeni olduğu için yabancı maddeleri çekiyoruz. Yoksa klima performansından düşer, erken bozulur dedi. Ben de Vestel'e mail attım, doğru mu diye. Mesaj atmışsınız, servisi gönderelim 400 TL ücreti var dediler. Vakum işlemi yapılıyor mu? İlk onu yazsaydınız, 400 TL kurtarmaz sizi. Diğer firmalar yaparken siz neden yapmıyorsunuz? Klima az çalışsın, içinden su çıkıyor bir de. Sizden tek bir şey istiyorum. Telefon edin. Vakum yapılacak mı yapılmayacak mı?

24 Temmuz 2024 23:17

Vestel klima aldık yerli diye müşteri hizmetleri kocaman 0 vakum yapılmadan takıldı aradılar şikayet üzerine. Biz geliriz bir şey yoksa 400 alırız demesi klimada çok sesli Arçelik aldım geçen hafta cuma randevu aldım sökülmesi için annemin evine taktırçam yaşlı o sesten rahatsız olmaz bugün sabah 09.00 dan beri bekliyorum müşteri hizmetlerini aradım akşam 21.00 kadar gelirler mutlaka dedi 22.00 aradım tabi bilgisayar 09.00 23.00 arası randevu dedi ne gelen var ne giden. Bakın sizden ve sarmış olduğunuz üründen memnun değilim ki gittim Arçelik aldım bir daha da Vestel diye bir şey yok bizim için servis sıfır işçilik sıfır para güzel istiyorsunuz klima takma çıkarma 4200 TL 7 km mesafeye bu makinenin 23 ay garantisi var garantiden çıkarmayın daha ucuz ve güzel işçilikle sokup taktıra bilirim. Buğun işe gitmedim sırf gelecek söküceksiniz diye kocaman firma yalan söyledi rezillik aramadılar bile Vestel Zorlu Ciner den şikayette yazıldı. Bir usta ya söylesem şunu bir sök tak desem abi şu saatte gelebilirim der gelir gelemez ise gelemiyorum kusura bakmayın yarın geleceğim uygunmu der ama Vestel'de zorluda böyle bir şey yok böyle bir firmasınız. Vestel'le neden olsun derken... Güzel sılagon bulmuşsunuz yaratıcı, Garantiden çıkarmayın yarın söktürüp taktirmamlazım boşa evde bugün bekledik bir de acil yarın aranıp bilgi çalışan adamım ben maşımdan kesiliyor sizin gibi iki vida takip 4200 istemiyoruz sorumsuz marka ile uğraşamam.

25 Haziran 2024 14:20 (Şikayetten 1 gün sonra)
26 Haziran 2024 14:15

Biraz önce aradılar Vestel'den ben diyorum bayana yapılmadı servisimiz diyor görsel paylaşmış yapılmış demek de yani marka görsel ile çalışmak da yapılmasının önemi yok. Klima takılırken tamamen yanlarında idim elimden geldiği kadarda yardım ettim servis gelen arkadaşlara kendilerinde çok sevdim işini yaptılar ama başka marka takılırken iş yerime o firma 20 dakika makine çalıştırdı orada anladık saten vakum denilen işi en son dış üniteyi takarken Vestel servis bir resim çekti vakum parçasının göstergesi ile sadece göstergesi ile ben orada idim kapıyı ben açtım. Deseler bizim klimalarda vakum yapılmıyor havasını tonravida ile alıyoruz sonra boş gösterge ile resim sekiyoruz tamam diyeçem yok yapmışlar resim var diyor. Bana tek çözüm kamera görüntüleri ve bilir kişi ile klimanın için de yabancı madde var mı diye baktırmak kaldı. Gerekeni üşenmeden yapıçam bir de beyaz eşya falan alacaktım düğün falan olacak sonra uğraşdur. Evime Vestel bir daha giremez Beko varken yaptım bir hata.

26 Haziran 2024 14:16

Su gelme olayını başka firma dan rica ettim yaptılar bu arada

Yiğit
06 Temmuz 2023 11:20