Vestel Çamaşır Makinesi Şikayet

24 Mayıs 2024 12:07295

Vestel çamaşır makinesinden hiç memnun değilim. Kaç defa tamirci geldi. İstediğim sonucu alamadım. 1 sene oldu makineyi alalı, hala sorun aynı. Makine bir traktör gibi çalışıyor ve hareket ediyor. Vestel'den asla ürün almam, makinemi değiştirmiyorlar, uğraştırıyorlar. Makinede bir şey yok diyorlar, çalışır vaziyetteki videosunu attım, yine de sorunum çözülmedi. Vestel 1 puanı bile hak etmiyor.

1 Ağustos 2024 17:17

Allah kahretsin ki yine yazmak zorunda kalıyorum, Vestel çamaşır makinesi aldım keşke almaz olaydım, çok gürültülü ve hareket ederek çalışıyor, sorunu çözemediler ve bana diyorlar ki hiç sorun yok makinede, çocuk oyunu değil ki bu devamlı oraya arayıp şikayet etmem, bende istemiyorum aramayı, bir de diyorlar ki sizden ücret bile almıyoruz çağırdığınız zaman geliyoruz, o zaman makinemi değiştirin kardeşim, Tüketici Hakları nerede burada

27 Mayıs 2024 08:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel’le OLUR, Neden OLMASIN?

27 Mayıs 2024 14:39

Çamaşır makinem beni 40 yıl yaşlandırdı sinir stresten başka bir şey yaratmadı makinem 10 kilo ile değişmesini istiyorum Vestel büyük bir hayal kırıklığı oldu

1 Haziran 2024 01:15

Vestel çamaşır makinemden hala memnun değilim lütfen artık yardımcı olun değişim yapın yoruldum artık aynı şeyleri yazmaktan söylemekten yoruldum gürültülü çalışıyor gene sallanıyor lütfen artık ilgilenin ben tamirci istemiyorum makineyi değiştirmenizi istiyorum

15 Haziran 2024 08:20

Vestel çamaşır makinesi aldığıma bin pişmanım sanki motor çalışıyor Muş gibi makinem değişsin artık ya sizin gibi ilgisiz firma görmedim Vestel hayal kırıklığı

21 Haziran 2024 13:06

Gelişme yok ilgisiz firma

21 Haziran 2024 13:06

Gelişme yok ilgisiz firma

16 Temmuz 2024 20:23

Vestel çamaşır makinesi almayın aldırmayın böyle ilgisiz bir firma görmedim ilgisiz firma problemli firma çamaşır makinesi ni değişim istiyorum red ediyorlar sanki makine iyide ben beğenmiyorum Sakın ama sakın Vestel almayın ürünlerinin arkasında olmuyorlar

Vestel Çamaşır Makinesi Ekran Arızası

13 Şubat 2024 20:141.714

Vestel marka çamaşır makinesi satın aldık, ancak 1 sene bile dolmadan sürekli aynı dakikada takılı kalıyor. Saatlerce ay...

Vestel Çamaşır Makinesi Sorunları Bitmiyor

17 Aralık 2024 18:322.156

Vestel'den çamaşır makinesi aldım, daha bir buçuk sene oldu, beş kere tamir gördü, hala makine sıkıntı veriyor. Geliyorl...

1 Destek

Tümünü Gör
Vestel Servisten Tamiri Oldu Diye Gelen Makinenin Sesi!

Vestel ServistenTamiri Oldu Diye Gelen Makinenin Sesi!

Aysun
Vestel En Sessiz Dediği Makinede Kronik Arızayı Çözmedi, Garanti Bitti!

Vestel En SessizDediği Makinede Kronik Arızayı Çözmedi, Garanti Bitti!

Orçun
Vestel Dijital Ekran Hata Veriyor