Arif sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Kabusu: Sürekli Sorunlar Ve İade Zorluğu

21 Ekim 2024 01:26

Hayatımın en büyük pişmanlığı Vestel buzdolabı almak oldu. Vestel retro NFK37001 modelli buzdolabından neler çektiğimi tüm herkese anlatmak istiyorum. İlk olarak buzdolabı almaya karar verdikten sonra evime yakın bir bayiye gittim ve oradaki kişiye beğendiğim modeli söyledim. Onlara depoda istediğiniz renkten iki yıl önceden kalma kapalı kutuda hiçbir sorunu olmayan buzdolabından 2 adet stokta görünüyor. Daha ucuza almak ister misiniz dediler. Ben de hiçbir sorunu yoksa tabii ki de almak isterim dedim ve kabul ettim. Buzdolabı eve ilk geldiğinde kapakları kırık bir şekilde geldi. Daha sonra servis çağırdım ve dolabın kapağının değişeceğini söylediler. Gelen kişide kapaklar gelesiye kadar dolabı kullanabileceğimi söyledi. Ben de dolabı çalıştırdım ve aradan geçen kısa süre sonra dolabın çalışırken çok fazla ses yaptığını fark ettim ve iki gün sonra tekrar servis çağırdım ve değişim istedim. Gelen kişilerde beni haklı buldu ve kapak değişimini iptal ettiler. Buzdolabını değiştirdiler. Yeni gelen dolap yine aynı modeldi büyük ihtimalle depoda kalan 2. Dolabı getirdiler. O dolap geldiğinde çok şükür ki kırık falan yoktu. Daha sonra dolabı çalıştırdıktan sonra yine aynı sesi duydum. Ben de bir hafta bekleyeyim belki ses geçer dedim ama ses geçmedi servis çağırdım. Servisten gelen kişi sesi dinledi ve gaz akışında bir problem var bu buzdolabının değişmesi lazım dedi ve videoya çekti. Ben de servisteki kişiye dedim ki sürekli böyle buzdolabım mı değişecek? O da haklısınız ben değişimi ileteceğim isterseniz size ulaştıklarında iade istersiniz. Beni yaklaşık 10 gün sonra aradılar ve o sesin normal olduğunu o yüzden değişim yapmayacaklarını söylediler. Ben de madem o zaman sorun yok iade istiyorum dedim çünkü internet sitesinde 1 ay boyunca şartsız koşulsuz kolay iade yazıyordu. İade isteğimi de kabul etmediler. Sesten ötürü geceleri uyuyamıyorum bile şu an da çok mağdurum dolap elimde kaldı ve Vestel'den kimse bana yardımcı olmuyor. Tüketici Hakları'na başvuracağım ve Vestel'i her yere şikayet edeceğim hakkımı helal etmiyorum.

21 Ekim 2024 15:49 (Şikayetten 14 saat sonra)

Vestel Retro Buzdolabı Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği Mağduriyeti

Faysal
21 Mayıs 2025 10:02
Müşfik sonuçtan memnun değil

Müşfik
19 Ağustos 2024 00:23
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Mı Bir Daha Asla. Okuyun Öğrenin Ne Olduğunu

Serkan