İbrahim sonuçtan memnun

23 Haziran 2024 13:56

31.05.2024 tarihinde Balıkesir Merkez M*** M**** Vestel Bayisinden (Eski Kuyumcular Mah. Tevfik Sağlam Cad. Şubesi, telefon: ) Robot süpürge hediyeli NFK64012 e gı Pro Wi-Fi özellikli buzdolabı satın aldık. Aşağıda eklediğim görselde kendilerinin dolaba yapıştırdıkları ilan ile dolaptaki kod farklılığını sorduğumuzda bir yanlışlık olmadığını ikisini de Wi-Fi 'li olduğunu sadece üretim serisiyle ilgili olduğunu söyleyerek bizi yanıltmış oldular.

Ancak ürünü kullandıktan sonra Wi-Fi 'yu kullanmak istedik. Bir türlü Wi-Fi kuramayınca özelliklerine baktık. Bize yanlış ürün (NFK640 ea) getirmişlerdir. Faturayı da öyle düzenlemişlerdir. Bu yanlışlığı firmaya ilettik. Ürünümüzün değiştirilmesini talep ettik. Ancak hiçbir şekilde değişim yapmayacaklarını söylediler. Biz de kaç defa bayiye bu talebimizi iletmemize rağmen olumlu cevap alamadık. İstediğiniz yere de şikayet edebilirsiniz dediler.

Etiketteki ürünün özelliklerini söyleyerek kendi yapıştırdıkları bir alt ürünü tüketiciye satmaktadırlar. Bununla tüketiciyi yanılttıklarını ve haksız kazanç elde ettiklerini düşünmekteyim.

Ürünümüzün, mağazada bize gösterdikleri NFK64012 e gı Pro Wi-Fi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Saygılarımla

25 Haziran 2024 10:08 (Şikayetten 1 gün sonra)
26 Haziran 2024 22:55

Henüz bizimle iletişime geçen olmadı. Lütfen işi hızlandırabilir misiniz?

Saniye sonuçtan hiç memnun değil

Saniye

22 Ağustos 2025 10:52
Hakan sonuçtan memnun

Hakan
11 Mart 2024 18:36
"Vestel kusurlu gönderdiği ürünü 2.5 hafta sonra yenisi ile değiştirdi. Yeni gönderdiği ürünü kullandıktan sonra karar vereceğim. Teşekkürler..."
Mert sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 12:57
"Vestel çalışanları ve yetkilileri Caner bey ve 1 sene sonra arayıp memnuniyeti mi soran Murat bey e teşekkür ediyorum ilgileri ve alakaları olsun konuya kendi dertleri gibi sahip çıkmaları olsun yetkin çözüm odaklı ve müşteri dostu oldukları için kendilerini kutluyorum ve Vestel firmasına böyle insanları bünyesinde bulundurdukları için çok teşekkür ediyorum."
Vestel Buzdolabı Nfk 64012 E Gi Pro Wi-Fi 588 Hatalı Ürün
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabım Sürekli Arızalanıyor, Değişim Talep Ediyorum

Murat