Vestel Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı

Aygün'ün Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Vestel BM 4212 bulaşık makinesi aldım. Bana alırken kısa programda kurutmuyor denilmedi, bu seriler böyleymiş. Müşteri hizmetlerinden öğreniyorum bunu. Neymiş efendim, 3 saat 50 dakikada yoğun 70 derecede kullanacakmışım, saçmalığa bakın. Asla Vestel'den ürün almam artık, kimseye de aldırmam. Ben aldım, çok pişman oldum. Bir de hata kabul etmiyorlar. Başka markalara bakın, iade de almıyorlar.

17 Aralık 2024 07:12 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Aygün
19 Aralık 2024 14:36

Teşekkürler

Yorumlar(5)

Aynı sorun bin pişman oldum bardaklar puslu ve bulaşıklar ıslak çıkıyor eski makinem bundan bin kat daha iiydi

Keşke almadan şu şikayeti görseydim. Bende yeni aldım bu modeli bin pişmanım. Kurutmuyor bulaşıklar hep ıslak. Asla almayın diye herkesi uyaracağım kimse pişman olmasın

Aynı sorun bende de var

Aynen bende de var

Sorunu nasıl çözdüler acaba aynı sorun bizde de var?

Tümünü Gör
Vestel'de İlgi Alaka Sıfır!

Vestel'de İlgiAlaka Sıfır!

Aziz
Vestel Bulaşık Makinesi Kusurlu!

Vestel BulaşıkMakinesi Kusurlu!

Ebru