08 Şubat 2024 01:34

03.02.2024 tarihinde Marmara Forum Vestel'den BM 4212 model bulaşık makinesi aldım. 05.02 de gelip kurulumunu yaptılar. Hemen parlatıcı ve tuzunu koyup kısa programda çalıştırdım. Sonuç hüsran. Hem makine hem bulaşıklar köpük içinde. Ve kuru değil. Islak kalmış her şey. Yetkili servisi aradım görselleri istedi gönderdim. Tekrar yıkamamı istediler yine aynı. Ertesi gün servis geldi. Makine 4 programlı ama 2 kısa programda kurutma özelliği yok dedi. Ayrıca tablet deterjanı da 60 65 derece altında kullanamazmışım. Ben ürünü alırken bu bilgilerin hiç biri bana verilmedi. Sıvı deterjanla deneyin dedi denedim yine aynı. İade talep ettim. Makinenin teknik bir sorunu olmadığı için müşteri hizmetleri olumsuz dönüş yaptı. Ama bayi ile iade veya değişim için görüşebilirsiniz dedi. Kaldı ki onlar da açılan ürünü geri alamazmış. Hiç yoktan işimi görmeyen bir makineyle hem mağdur olduğumla kaldım. Hem de tüm bunlardan sorumlu tutuldum. Makinede kurutma özelliği var mı diye ben sormalıymışım çünkü! Kampanya diye makineye ek buzdolabı da almıştım, o hala mağazada. Teslim almayı da düşünmüyorum bu durumda. Ve ben her türlü bu mağduriyetin giderilmesini bekliyorum. Kapsül deterjan mı, sıvı deterjan mı? Köpürdü mü sabunlu mu kaldı? Madem kurutmuyor kısa programlar niye var makinede? Tüm bu sorularla boğuşup duruyorum. Ve hala satış anında bilgilendirilmem gerektiğini düşünüyorum. İvedilikle de bir çözüm bekliyorum.

profile profile
08 Şubat 2024 08:47 (Şikayetten 7 saat sonra)

Esra
Esra
08 Şubat 2024 22:59
Vestel Bulaşık Makinesi Yıkama Ve Kurutma Sorunu

Sayın Vestel yetkilisi, tarafıma henüz bir dönüş yapılmadı ve ben bugün makineyi boş ve deterjansız olarak çalıştırmayı denedim ve sonucu paylaşıyorum. Bu durumda bir tüketici olarak ne yapmam gerekiyor acaba? Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Rıdvan
Rıdvan

Merhabalar bende Vestel BM6101 aldım kısa programlarda kurutma yokmuş kesinlikle iade edeceğim bu kadar gereksiz program yapan Vestel mühendislerine sesleniyorum Alman grubu cihazlardaki 1 saat 65 derce + Kurutma özelliğine bir baksınlar. 6 programlı aldığım makinede kullanışlı program yok

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Vestel Bulaşık Makinesinde Temizlik Ve Servis Sorunları

Fatma
04 Eylül 2025 01:07

Derya
13 Haziran 2024 00:34
BM 4212 Vestel Bulaşık Makinesi
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
14 Temmuz 2024 17:41