24 Nisan 2024 21:301.439

Vestel marka trm 50 MS model termosifon alınalı 1 yıl olmadan ikinci kez sıcak su hortumunu patlattı. İlk patlamasında servis kaydı açtırdığımız ve bir şey yok denilen termosifon ikinci kez bugün patladı. Herhalde bizim ölmemizi bekliyorlar. İlk patlamasından itibaren asla açık bırakamadığımız açmaya korktuğumuz, sürekli kaynar halde olan, bunda bir şey yok diyen marka ve servisten şikayetçiyim. Yazıklar olsun. Servis kaydı oluşturduk ama bir sonuç alacağımızı pek düşünmüyorum. Ama bu ürünü bir daha asla kullanmak istemiyorum. 1. Nci ve 2. Nci patlama görsellerini paylaşacağım.

1 Destek
25 Nisan 2024 17:33

Henüz kimseden bir dönüş yok.

26 Nisan 2024 08:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Nisan 2024 15:15

İlk patlamada aldığımız servise bilgi verdik. Servis geldi baktı bunda bir şey yok deyip gitti. Bu durumu kayıt altına almamışlar. İkinci patlamada gelen servis ilgilenip termostatın arızalı olduğunu ve değişeceklerini söyleyip gitmişler. Benimle iletişime geçen yetkililer böyle bir kayıtlarının olmadığını söylüyorlar. Bu benlik değil satıcı ve onların arasındaki problem. İkinci olarak sürekli olarak hortum patlatıp kaleboduru kırmak zorunda kaldığım bir termosunu evimde istemiyorum. Bu termosu ne kadar onarırlarsa onarsınlar bu termos sürekli olarak arıza çıkaracak. Psikolojik olarak bunu kaldıramayız. O patlama sesini yaşamadıkları için uzaktan konuşmak kolay geliyor. Termosu gerekirse bir üst modeliyle ücretini ödeyerek değişmek istedim. Bununla ilgili olarak kayıt oluşturdular. Pek olumlu bir sonuç alacağımı düşünmüyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Bu markayı kesinlikle ne alın ne de aldırın. Yaşadığımız korku bir yana eve sürekli usta çağırıp kaleboduru kırdırmak zorunda kalıyoruz.

30 Nisan 2024 16:12

Bugün itibariyle termosifon değişimimiz onaylanmamış. Onarım için geleceklermiş. Bu markanın tüm ürünleri böyle Vestel markasını ne alın ne de aldırın.

4 Mayıs 2024 22:10

Ürünü değiştirmediler. Onarım yaptılar. Ben o termosu bir daha kullanır mıyım. Bir daha bu markanın yanından geçmem. Kalitesiz ürün, güven vermeyen marka. Çevremden alacak olanlara aldırmayacağım bu markayı. Sattıkları ürünün arkasında duran yok. Yazıklar olsun.

Engin
Engin
26 Kasım 2024 12:423.317

"Müşteri hizmetlerinden aranarak para iadesi için girişimler başlatıldı. Teşekkürler"

Vestel Garantili Ürün Değişim Tedarik Problemi

Hande
Hande
19 Temmuz 2023 20:262.447

Vestel termosifon üsten her tarafa su akıtıyor. Servis değişim verdi. Fabrika onayladı. Fakat ürün stoklarda yok. Vestel...

Vestel Garantili Ürün Değişim Tedarik Problemi

Vestel Marka Elektrikli Termosifon Arızası

Egemen
Egemen
2 Kasım 2023 14:054.083

"Vestel çözüm merkezinden Gamze Hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim"

Vestel Termosifon Arızası Sonrası Yetersiz Servis Ve Uzayan Değişim Süreci

Nurhayat
Nurhayat
17 Temmuz 2025 12:472.048

Vestel markasına ait kullandığım termosifonum 24 Haziran sabahı patladı ve bütün su, altında bulunan çamaşır makinemin ü...

Vestel Termosifondan Dolayı Eve Su Basması

VestelTermosifondan Dolayı Eve Su Basması

Muhammet
Vestel Termosifon Garanti Kapsamındayken Su Akıttı

Vestel TermosifonGaranti Kapsamındayken Su Akıttı

Ayşenur
Vestel Bozuk Termosifon Sorunu!

Vestel BozukTermosifon Sorunu!

Sema