Duygu
03 Ocak 2024 01:48

Vestel'den iki ay önce bir kurutma makinesi aldım. Tambur hatası sebebiyle değişim oldu. Gelen ikinci ürün paketten kusurlu çıktı ve servis gene değişim kararı verdi. Sonra üçüncü bir ürün geldi. Gelen üründe de fotoğrafta eklediğim sorunlar var ve gene bir değişim kararı alındı. Kurutma makinesi şakır şakır su akıtıyor ve ben şu an bunu beklemek zorundayım. Bana yılbaşı sayımı gibi sebeplerden dolayı ürünümü 15'inde teslim edeceklerini söylüyorlar ve şu an evimde su akan parkelerimi şişirme ihtimali olan bir kurutma makinesi var. Bunları yazıyorum çünkü bence yeni bir kurutma makinesi alacak olanların Vestel tercih etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Evet, servis değiştiriyor olabilir ama bu, firmanın gönderdiği on üründen dokuzunu da kusurlu gönderdiği ve sürekli beklemek zorunda olduğunuz bir süreç anlamına geliyor. Servis hata konusunda değişim yapıyor, bunu inkar etmiyorum ama ben bir değişim değil, gerçekten kullanabileceğim bir kurutma makinesi istiyorum. İki aydır mağdur ediliyorum ve servisin izlediği yol beni artık oldukça yormuş durumda.

profile profile
03 Ocak 2024 16:26 (Şikayetten 14 saat sonra)

Pınar
Pınar
Şikayeti Çözüldü

Aynı makine bende var 3 kez servise gitti o su akıtma yüzünden en son değişim yaptılar bugün makine geldi denedim ve oda su akıtıyor kafayı yiyeceğim siz bir çözüme ulaşabildiniz mi

Halil
30 Kasım 2024 13:52
Dilşad sonuçtan hiç memnun değil

Dilşad
09 Ekim 2023 13:13
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
18 Ocak 2024 13:14