Nfk 640EA++GI Vestel Marka Buzdolabı Sorunu

Bülent
22 Şubat 2024 22:34

E a 2018 yılında sıfır Vestel marka dondurucu üstten olan bitir dolap aldım aldım kullanmaya başladığım günden beri içinde ne varsa buz tutuyordu 2-3 yıl Vestel ile mücadele şikayetlerim sonucunda buzdolabım değişim onayı aldım çok mutlu oldum 2020 veya 2021 yılında değişim oldu NFK640 e a ++ gı marka altan soğutmalı dolap ile değişim sağlandı sevindim onca mağduriyetimin üzerine oh şükür dedik çok sürmeden sevincimiz 2023 yılı 7. Ayında dolap durduk yere e-10 arızası verdi ve soğutucu üst tarafı soğumamaya başladı yetkili servis çağırdım ve dolabımın gazının bittiğini sistemin tıkandığını söylemesi üzerine yeniden gaz değişimi oldu ve ücret karşılığımda sıfır sayılacak dolabımı yaptılar gittiler üzerinden 7 ay sonra yani 21.02.2024 tarihinde aynı şekilde dolabım yine aynı arızayı verdi yetkili servisi aradım 22.02.2024 tarihinde geldiler personel dışından öyle baktı kartların arızalı olduğunu ve 6.500₺ kart ücreti ödememizi değişmesi gerektiğini söyledi fakat aynı servis aynı arıza daha öncesinde gaz değiştirime yapılıyor 2.500₺ alınıyor şimdi aynı arıza 6.500₺ kartlar değişecek diyorlar arıza aynı diye söylememe rağmen yetkili servis gittikten sonra özel bir servis ustası ile görüşme sağladım görüşmelerim sonucunda gaz kaçağı yani gövdede kaçak olduğunu söyledi ve dolabın üst kısmında olan yeri söküp kontrol etmemi söyledi ve söktüğümde gerçekten de ana gövdede şişlik olduğunu fark ettim Vestel çalışanları sözde deneyimli tecrübeli elemanlar ama arızamın aynı olmasına rağmen arızamı bile tespit edemediler şimdi dolabım bomboş her şey çöp oldu mağduriyetim Vestel markası yüzünden hiç bitmiyor acilen giderilmesini talep ediyorum yerli üretim ülkemizde diye aldık ama yüzüm gülmedi Vestel markasının inş bu mağduriyetim karşısında ilgilenmesini bekliyorum gerekse bütün yasal olan yerlere şikayet taleplerimde bulunacağım yeter artık

26 Şubat 2024 14:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

Tümünü Gör
Vestel Buzdolabı Bitmeyen Üst Bölüm Soğutma Problemi!

Vestel BuzdolabıBitmeyen Üst Bölüm Soğutma Problemi!

Vestel Nf520 Kronik Arızaya 24K Tl Ücretli Değişim İstiyor

Ömer
Vestel Buzdolabı 2,5 Yılda Hurdaya Çıktı Mağdur Oldum

Vestel Buzdolabı2,5 Yılda Hurdaya Çıktı Mağdur Oldum

Müslüm
Vestel Buzdolabı Üç Yıl Bitti Motor Garantisi Bitti Motor Bozuldu!

Vestel BuzdolabıÜç Yıl Bitti Motor Garantisi Bitti Motor Bozuldu!

Perihan
Vestel Buzdolabı 3 Yılda Bozuldu!

Vestel Buzdolabı3 Yılda Bozuldu!

Ozan

Öne ÇıkanKonular