Yıllar Önce Ödenen Borç Yüzünden Hattım Onaylanmıyor!

30 Ağustos 2024 14:135.442

Bugün Turkcell bayisine faturalı hat almak için başvurdum ancak kara listede olduğum için hat alamayacağımı söylediler. Borcum varmış ancak hiçbir yerde borcum çıkmıyor. Yıllar önce icra yoluyla 0530********67 numaraya kayıtlı tüm borçlarımı ödedim. Ancak ödediğim halde halen bu numaradan kaynaklı kara listem olduğu söylenip yeni hat verilmedi. Ben bu numarayı değil yeni bir numara istedim ama bu numaradan kaynaklı borcum varmış. Müşteri hizmetlerini aradığımda Turkcell sitesinden tüketici sayfasından başvurmamı söylüyorlar ancak Turkcell müşterisi olmadığım ve aktif bir hattım olmadığı için giriş yaparak talepte bulunamıyorum. Turkcell'den şikayetçiyim. Yıllar önce ödediğim borcum sistemlerinde halen daha borcum var olarak görünmekte!

30 Ağustos 2024 14:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Ağustos 2024 15:12

İnceleyin bakalım neyi inceleyeceksiniz. Borcum olmadığı halde kara listedeyim vay be! Sene 2024. Bunu takip edip bu kara listeleri güncelleyecek bir adamı yok Turkcell'in. Olsun ışık hızında Turkcell var hayatımızda. Işık hızında halledince kara liste olayını görelim. Kaç ay sürecek bu iş çok merak ediyorum.

30 Ağustos 2024 15:39

Merhaba Semih Bey, Konuyla ilgili size yardımcı olabilmemiz için ıslak imzalı dilekçenizi ve kimlik fotokpinizi Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

1 Eylül 2024 14:42

Ben size evrak göndermek zorunda değilim borcum var mı? Yok.

27 Kasım 2024 10:34

Bahsettiğiniz yere giriş yapılmadan talep gönderilmiyor. Bunu bilmiyor olmanız sizin ne kadar bilgisiz olduğunuzu gösteriyor. Giriş yapamadığım için talepte gönderemiyorum. Ve halen daha bloke liyim. Borcum olmadığı halde

24 Aralık 2024 13:23

Aylar geçmesine rağmen hiçbir borcum olmadığı halde halen daha blokedeyim Turkcell çözüm üretmek konusunda 0

7 Nisan 2025 14:53

Yıllar geçiyor halen daha bir çözüm yok. Turkcell le bağlan hayata.

12 Şubat 11:01

Turkcell neredesin her yıl mesaj yazmaktan ben bıktım sen hala çözeceksin:)

Serdar
Benzer Şikayeti Var
8 Mayıs 18:29

Dostum seninle aynı durumdayım 2014 yılından borcum varmış ki ben o borcu ödediğim halde hala onlarda borçlu gözüküyorum kara listeye aldıkları için bende hattımı taşıyamıyorum Turkcell'e

Turkcell Faturalı Hat Alamıyorum

7 Ağustos 2023 18:191.292

Turkcell'den eskiden icralık oldum ama borçlarımı ödedim borcum olmamasına rağmen faturalı hat başvurumu kabul etmiyor s...

Turkcell 23 Sene Öncesine Ait Borç Çıkarttı

22 Nisan 2024 20:071.442

533330*** numaralı hat için 2001 yılından kalma 23 sene öncesinden borç çıkartıldı. Daha doğrusu Turkcell'in sitesinde b...

Turkcell Borcum Olmamasına Rağmen Kara Listede Olmam Yeni Hat Alamamak!

7 Aralık 2023 16:04978

Turkcell borcum ödememe rağmen kara listede görünmekteyim. Müşteri hizmetlerini aramama ve borcum olmadığını almama rağm...

Tümünü Gör
Turkcell Sosyal Medya Paketi

Turkcell SosyalMedya Paketi

Samet
Turkcell Paket Yaparken Ceza Çıkıyor

Turkcell PaketYaparken Ceza Çıkıyor

Cuma
Turkcell Kendi Kendine Abonelik Yaptı!

Turkcell KendiKendine Abonelik Yaptı!

Turan
Turkcell Tarifemi Değiştirmiş!