Turkcell'in Oyun Uygulamaları

Çiğdem
29 Aralık 2023 19:37

İninal kartı mobil uygulamasını indirdiğim de karşıma telefon numarası bölümü çıktı. Numaramı yazdıktan sonra, kod geldi ve onayladım. Fakat ben İninal Kart için yaptığımı düşünürken mobil içerik diye bir servise üye olmuşum 143lira faturama yansıtılıp, yıllık üye yapılmışım. Turkcell'in yönlendirmesi ile verilen numarayı aradım ve yıllık üyeliği iptal ettirdim. Ancak faturama yansıtılan 143 liranın tarafıma iade edilmesini istiyorum. Daha önce bir kez daha yaşamıştım. Turkcell'den bu tarz uygulamaları kapatmalarını istemiştim ve kapatmışlardı. Şimdi aldığım cevap ise size gelen kodu girince otomatik olarak açıldığını söylüyorlar. Bu uygulamaların hiçbir şekilde telefonumdan açılmasını ve ödeme yapmamamı sağlamalarını Turkcell den rica ediyorum. 143 liranın tarafıma iadesini talep ediyorum.

29 Aralık 2023 19:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Aralık 2023 13:39

Şerife sonuçtan çok memnun

Şerife
07 Ağustos 2023 19:39
"Şikayetimle ilgilenen Öznur hanım a çok teşekkür ediyorum. Sorunumu kendi sorunu gibi görerek titizlikle ilgilenmesi ve ivedilikle çözümü için çok teşekkür ediyorum"

29 Kasım 2023 22:03
Cihan sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 20:41
"Turkcell e teşekkürler para iadesi yaptı"
Turkcell Htp Clink N Play
Bayram sonuçtan çok memnun

Bayram
06 Temmuz 2023 12:36
"Yardımınız için teşekkür ederim. Turkcell para iadesi yaptı ve memnun olduk. Fakat Turkcell'in bu tarz firmalarla ve Google reklamlarından çıkan spam ödemelere karşı önlem almasını diliyorum. Hem tüketicilere karşı koruma altına almış olur hem de Turkcell kendi müşterilerine verdiği önem ön plana çıkarmış olur. Turkcell'in müşteri temsilcilerine teşekkür ederim."
Turkcell Paycell Kullanılmayan Servis Ücret İadesi
Turkcell Paycell Kullanılmayan Servis Ücret İadesi
Özden sonuçtan hiç memnun değil

Özden
27 Kasım 2023 09:58