Turkcell'de Online Başvuru Ve Bayi Sorunu

Reyhan
22 Aralık 2024 17:00

Turkcell her zamanki gibi şaşırtmadı. Müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşamaya devam ediyorum. Online'dan hat taşıma işlemi yaptım, sözleşme ve diğer belgeler mail ile geldi. Sim kartı bayiden alma seçeneğini seçmiştim, ancak bayiye gittiğimde geçiş ile ilgili yardımcı olamadılar. Turkcell'i arayın dediler. Aradım, geçiş yapamıyorlarmış. Gece gidip sim kartımı almam gerekiyormuş, sanki açık bayi var da. Zaten bayiye gideceksem gece gece online'dan neden başvuru yapayım? Hat taşıma işlemimi yapmıyorlar. Telefonla 1 saat ulaşmaya çalıştım ama nafile. Hizmet kalitesi düşük. Kampanya neden yapıyorsunuz o zaman ya da online'dan neden başvuru yaptırıyorsunuz? Adı Turkcell olan ama Türk insanı ile dalga geçen bir firma olmaya devam ediyorsunuz.

22 Aralık 2024 17:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Aralık 2024 12:02

Merhaba Reyhan Hanım, Konuyla ilgili buradan herhangi bir müdahalede bulunamıyoruz. Göstereceğiniz anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Turkcell

Nagehan sonuçtan memnun değil

Nagehan
17 Ağustos 2024 21:44

Mahmut
15 Aralık 2024 23:35
Turkcell'de Başvuru Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 00:51

Turkcell Hat Taşıma Sürecinde Yaşanan Sorunlar

29 Kasım 2024 21:37
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 15:55
Turkcell Kategorileri