Alperen sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 16:26

Turkcell ve Dijital Kurye beni günlerdir mağdur ediyor. 7 Ağustos günü yaptığım hat taşıma talebi üzerine sim kartım Dijital Kurye ile bana gönderilecekti. Kartımın teslim tarihi olarak 14 Ağustos görünüyordu fakat sonra gelen mesajla 17 Ağustos günü teslim edileceği söylendi. Bugün 18 Ağustos ve hala gelen giden yok. Sistemden baktığımda sim kartın 13 Ağustostan beri kuryede olduğu fakat bana teslim etmediğini görüntülüyorum. Bunun artık kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ne Turkcell ne Dijital Kurye yardımcı olmadı her ikisinden de şikayetçiyim. Turkcell'i aradım ve kuryeye aciliyet durumu belirteceğiz dediler. Ben demeden yapılmıyor muydu? Daha Turkcell'e hattımı taşımadan bile böyle sorunlar yaşanıyor. Olması bende Turkcell hakkında hizmet kalitesi açısından şüphe uyandırıyor. Sanırım kart gelse bile aktive etmeyeceğim.

19 Ağustos 2024 08:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

19 Ağustos 2024 08:15

Merhaba Alperen Bey, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

19 Ağustos 2024 15:57

Kesin kısa süredir :) insanları oyalamayı bırakın lütfen. Vereceğiniz hizmeti ya hiç vermeyin ya da kimseyi mağdur etmeden verin. O sim kart bu vakitten sonra gelse de bir şey ifade etmeyecek. Çünkü ya geri iade edeceğim ya da kırıp çöpe falan atacağım. Siz Dijital Kurye firmasıyla çalışmaya devam ettiğiniz sürece kendi adınızı batıracaksınız. Devam edin böyle :) Umarım Şikayetvar üzerinden Dijital Kurye ve sizin için bu konuda yapılan şikayetleri dikkate alıp adım atarsınız. Sanırım bu kötü deneyimi sosyal medyada geniş kitlelere duyurmadan aksiyon almayacaksınız. Bir de öyle deneyelim. :)

22 Ağustos 2024 23:08

Güncelleme: Bugün tekrar Dijital Kurye tarafından mesaj geldi teslimatın 26 Ağustos tarihine ertelendiği söyleniyor. Hayatımda bu kadar sinirlendiğim bir zaman olmadı bu kadar kötü deneyimi hiçbir markada hiçbir firmada yaşamadım. Ne Turkcell ne Dijital Kurye yardımcı olmuyor el birliğiyle insanları mağdur ediyorsunuz.

Ceren sonucu yetersiz buldu

10 Ağustos 2023 10:17
Turkcell Sim Kartım Gelmiyor

25 Kasım 2023 12:50
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
19 Şubat 2024 15:29

Selçuk
24 Kasım 2023 20:30
Turkcell E Hat Taşımak
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

Cengizhan
08 Kasım 2024 20:07