Dogan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Usulsüz İşlem Ve Satış

13 Aralık 2023 21:32

13.12.2023 Tarihinde Annem Turkcell eren GSM Karasoku Mahallesi. Saydam Caddesi. No: 15/a Seyhan/Adana
şubeye gidiyor. Eski hattını kapatmak istediğini söylüyor. İşlem yapmaya başlıyorlar. Fatura bedeli 400 TL çıkıyor fakat 1340 TL para alıyorlar ve yanında Soultech BH015B veriyorlar faturasını ödediği için kulaklık bedeli 900 TL... Daha sonra bunu öğreniyorum ve şubeye gidiyorum. Bunun nasıl olduğunu soruyorum faturada sadece 400 TL 2 fatura ödenmediğini soruyorum neden ekstra 900 Lira ücret aldıklarını soruyorum ve cevap olarak Paycell'den harcama yapıldığını söylüyorlar. Eve dönüyorum ve Paycell arıyorum Paycell müşteri temsilicisi hattın Paycell'e kapalı olduğunu harcama yapılmadığını Herhangi bir harcama yapılma durumunda faturaya yansıyacağını ekstra bir fatura çıkarılmadığını söylediler. Daha sonra tekrar şubeye (eren GSM) gidiyorum ve kulaklığı verip paramı talep ediyorum. İşin kısacası bu şube ve çalışanları annemi yaşlı olduğundan dolayı fatura olmamasına rağmen kulaklık satıyorlar. Ve bunun iptal bedeli olduğunu söylüyorlar. Şikayetçiyim bu şube hakkında da çalışanlar hakkında da. Özellikle Müdürleri

profile profile
13 Aralık 2023 21:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Aralık 2023 00:19

Geri dönüş bekliyorum çünkü şubeniz Yaşlı insanları nitelikli olarak kandırıyor.

14 Aralık 2023 10:03
14 Aralık 2023 11:58

Az önce Turkcell Tarafından arandım. Kendileri Şubenin yanlış yaptığını talihsiz bir hata olduğunu söylediler. Gerekli işlemlerin yapılacaklarını belirttiler. Feed back istediğimi söyledim. Gerekli işlemler yapılmadığı takdirde özellikle şube çalışanları hakkında TCK 157. Madde uyarınca dava açacağımı belirttim. Turkcell müşteri hizmetlerinin bizzat ilgilendiği için teşekküre derim umarım bir sonuca varılır ve tekrarı başka insanlara bu durumu şube çalışanları yaşatmazlar.

15 Aralık 2023 11:13

Şube çalışanlarından biri benimle iletişime geçti En kısa sürede tekrar aranmak istiyorum yaşanan rezaleti sizlere bildirmek istiyorum...

05 Nisan 2024 23:51
Turkcell Usulsüz İşlem Ve Satış

Yazıklar olsun Google yorumlarına baktım ve bu şube insanları dolandırmaya devam ediyor. Hediye altında satış yapıyorlar ve daha sonra faturaya yansıtıyorlar. Turkcell neden bu şube hakkında işlem yapmıyor anlamıyorum... Şube adı erengsm Adana/Seyhan

Sevgi
Sevgi

Benim yaşlı akrabama kahve makinesi, 2 tane kablosuz kulaklık, 1 tane seyyar şarj cihazı powerbank satmişlar. Kadın hiçbirini kullanmayı dahi bilmiyor. Nasıl sattılar ben de onu bilmiyorum. Her ay emekli maaşıyla geçinen insan 7500 liranın 1000 lirasını bunlara veriyor. Bana yapmaya kalksalar da cevaplarını alsalar ancak teknolojiden anlamayan neyi imzaladığını idrak edemeyen yaşlılara satılıyor bunlar. Kullansalar eyvallah hepsini toplamış bana verdi...

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
13 Şubat 2024 15:41
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 12:49

08 Kasım 2023 20:27