Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 22:30

Adıyaman Yeni Mahalle Türkiye Petrolleri k-19 Konteyner yaşam alanında kalıyorum. Superbox kullanıcısıyım. Yaşadığım yer şehir merkezi olmasına rağmen internet hızım çok düşük. Gündüz ve Akşamları download hızı (genellikle max 5, 6 Mbps) yerlerde. Gece 2 den sabaha kadar biraz iyi gibi (10 ile 16 Mbps arası) gecede genellikle uyuyoruz.
Şu an anlık test sonuçlarım; Download : 0,27 Mbps, Upload : 5,51 Mbps
Bu sorun ne zaman düzelecek. Lütfen buraya ne zaman düzeleceğini yazarsanız seviniriz. Benimle özel konuşmanıza gerek yok sanırım, açık adresi söyledim. Eğer şahsıma ait özel bir durumsa ve düzelecekse şahsımı arıya bilirsiniz.
Bana dönüş yaparken kesinlikle bulunduğunuz alandaki kullanıcı sayısı vs demeyin. Eğer güçlü bir hizmet veremiyorsanız, ihtiyaç duyulan port sayısını ayarlamıyor veya güncelleyemiyorsanız bu işi yapmayın veya uçuk fiyatlar (Benim ödediğim 345TL) bizlerden istemeyin.
Almış olduğum hizmetin altyapının düzelmesi için çok bekledim. Ama düzelmedi.
Almış olduğum hizmeti bu hali ile kesinlikle kimseye öneremiyorum.

29 Haziran 2023 22:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Haziran 2023 12:09
08 Temmuz 2023 12:45

Kurulum yapılan yerin açık adresi : Adıyaman valiliği önünde, kaldırımda konteyner kuruldu. Tüm vatandaşlara cihaz satışı ve kurulum oradan yapıldı. Kurulum yapılan yer yerleşim yeri değildi. Yani eğer kurulum yapılan yer bizim için geçerli derseniz tüm kullanıcılar kaldırıma oturup interneti orada kullanmamız gerekli. Diğer taleplerinizi Turkcell uygulamanızdan ileteceğim. Baz istasyonu 2 aydır kurulmuş. Konteyner kentin içinde. Ve aktif olduğunu biliyorum. Onunda resmini çekip en kısa zamanda buraya ekleyeceğim.

12 Temmuz 2023 10:43
Turkcell Superbox Hız Sorunu - Hız Çok Düşük

Baz istasyonunun bulunduğu bölgedeki coğrafi koşullar gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Baz istasyonu Yaşadığım konteyner kenti içinde.

12 Temmuz 2023 10:46
Turkcell Superbox Hız Sorunu - Hız Çok Düşük

Güncel Hız Testlerim Gündüz Download : 0,99Mbps, Upload : 8,75Mbps Gece Download :3,58Mbps, Upload : 17,2Mbps

12 Temmuz 2023 10:50
Turkcell Superbox Hız Sorunu - Hız Çok Düşük

Tarafıma "Detaylı inceleme yapabilmemiz için hız testinizin sonucunu ve kurulum yapılan yerin açık adresini Turkcell uygulamamızdan “Yardım - Arama ve Bağlantı Kontrolü - Talep İlet” adımlarını izleyerek iletebilir, durumu 'Taleplerim' kısmından takip edebilirsiniz" dediniz. Ama uygulamanızda bağlantı sorunum gözükmediği için Talep oluşturulma seçeneği gözükmüyor. Bu sebepten tekrardan buradan size ulaştım. Lütfen vermek istediğiniz hizmeti iyileştiriniz.

20 Temmuz 2023 23:41

Umurlarında hiç değil.

18 Ağustos 2023 14:15

Çözülmüyor arkadaşlar. Boşa bekliyorum... Tüm yolları kapatmışlar. Sonuç hüsran. Siz anladınız. Ne demek istediğimi

Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Egemen
03 Kasım 2023 11:29
Turkcell Superbox Hız Sorunu
Fatih sonuçtan memnun

28 Temmuz 2023 11:56
"Tarafıma herhangi bir bilgilendirme olmadı ancak internet hızım normal seviyeye döndü ilgilendiğiniz için teşekkür ederim."
Turkcell Superbox Bağlantı Yavaşlığı
Mehmet sonuçtan çok memnun

19 Mayıs 2023 17:08
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Hüsranı: Hız Sorunları Ve İlgisizlik

19 Mart 2024 22:48