Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell SMS İptal Sorunu

Turkcell SMS İptal Sorunu
14 Ekim 2024 12:32

Turkcell Kampanya ve tanıtımlarımız ile ilgili SMS/MMS almak istemiyorsanız: 2200 a etk izin iptal Turkcell yazıp SMS gönderebilirsiniz.
Yazıyorum, gelen cevap.
Hatalı istek yaptınız. Lütfen kontrol edip tekrar deneyiniz. B002
Lütfen telefon numarama ait Kampanya ve Tanıtım SMS/MMS ini iptal ediniz.

14 Ekim 2024 12:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Ekim 2024 13:04

Merhaba Mehmet Bey, Turkcell olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalısıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümündena kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

14 Ekim 2024 16:33

Merhaba Mehmet Bey, 14.10.2024 tarihinde talebinizle ilgili sizi aradık ve görüştük. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Burak sonuçtan memnun

20 Aralık 2024 23:28