Sherzod sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 14:28

Turkcell bakiye ile paket yükleme sıkıntısı. 188 TL param vardı 180 size özel paketi şanslı hoş geldin 10 GB paketi ücreti. Paketi yükle diyorum bakiye ile öde seçeneği çıkmıyor.
Yinede 5 GB hafta sonu hadiye verdi.
İnterneti açtığımda 40 TL paramıda yemiş.
Turkcell hizmetinden hiç memnun değilim. Vatandaşa ayrı yabancıya ayrı paket bu ne ya.

10 Haziran 2024 14:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Haziran 2024 14:50

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

10 Haziran 2024 15:29

Değerli Müşterimiz, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, müşterilerimizi memnun edecek avantajlar sunmaktır. Beklentilerinizi göz önünde tutarak kampanyalarımızda ve tarifelerimizde sürekli güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgularla sunuluyor ve ancak koşulları sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabiliyor. Kampanya altında sunulan paketin internet paket aşım tarifesinin ücretlendirmesi Ön Ödemeli Paket Aşım Tarifesi üzerinden yapılacaktır.. Paket fiyatı KDV, ÖİV dahil 180 TL'dir. SANSLI HOS GELDIN 10 yaz 2200’a gönderKampanya altında sunulan paketin internet paket aşım tarifesinin ücretlendirmesi Ön Ödemeli Paket Aşım Tarifesi üzerinden yapılacaktır.. Saygılarımızla, Turkcell

10 Haziran 2024 16:10
Turkcell Paket Yükleme Problemi

Benim için bu paket yükleme gerçekleşmiyor tarzında SMS geldi ama bir daha 180 TL parayı kartla ödeyince gerçekleşti bu nedir anlamadım. Şimdi bakiyede 148 TL duruyor niye bu kadar sisteminiz anlamsız. Yapmadınız işlemimi 40 TL yide yediniz 5 GB hadiye vermenize rağmen. Aferin size.

10 Haziran 2024 16:13

Bakiyedeki parayı geri istiyorum

Selin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 16:40

12 Aralık 2023 13:10

11 Ocak 2024 00:20

Turkcell Tl Bakiyem Varken Paket Yükleyemiyorum

Zeynep
27 Temmuz 2023 16:01
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Fiyatlar Ve Yetersiz İnternet Paketleri Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

01 Eylül 07:37
yuksek-fiyatlar-ve-yetersiz-internet-paketleri-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
yuksek-fiyatlar-ve-yetersiz-internet-paketleri-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Turkcell Kategorileri