Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Numara Geri Alma Ücreti

Turkcell Numara Geri Alma Ücreti
20 Şubat 2023 17:34

2004 yılından beri kullanmış olduğum Turkcell numaram, yurt dışına taşınma sebebiyle 6 ay kullanmadığım için iptal oldu. Ben de aynı numaramı tekrar kullanabilmek için 18.02.2023 tarihinde Emaar Square'deki met iletişim Turkcell bayisine gittim. Durumu anlattığımda, hattı geri alma ücretinin 900 TL olduğunu söylediler. Ben de çok fazla olduğunu ve yeni bir sim kart alma bedelini sorduğumda 750 TL olduğu söylendi. Bu durumda 150 TL daha verip aynı numarayı geri almayı kabul ettim. Eski kartım da kayıp olduğu için 70 TL de onun için istediler. Tabi fiyat çok fazla geldi ama böyle bir yerde de kandırılacağımızı hiç düşünmedik. Daha sonra bize pos cihazının çalışmadığını, ödemeyi nakit alacaklarını ve fiş veremeyeceklerini söylediler. Email adresi bırakmamız halinde fiş yollayabiliriz dediler. Ödemeyi nakit yaptıktan sonra fiyatı araştırmak için internete baktık ve sonra Turkcell çağrı merkezinden ücreti teyit etmek istedik. Bize ücretin 486 TL olduğunu ve bub fiyatın her bayide sabit olduğunu söylediler. Sonra tekrardan çağrı merkezini arayıp aynı durumu anlattığımızda 486 TL olduğunu söylediler. Biz de tabii ki şikayetçi olduk ve bizden 970 TL aldıklarını söyledik. Daha sona tekrardan bayiye gidip fiş almakta ısrarcı olunca bize fişi mail olarak attılar. Mağduriyetimin giderilmesini ve bayi hakkında da gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.

28 Şubat 2023 19:52 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba Gökhan Bey, 28.02.2023 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 28.02.2023 tarihinde konuyla ilgili size ulaşılamadığı için SMS ile bilgi verilmiştir. Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

01 Mart 2023 11:59

Merhaba, yurt dışında olduğum için hattı kullanmıyorum. Cevabinizi buradan ve ya [email protected] mail adresime gönderebilir misiniz? Teşekkürler.

Hicran
26 Temmuz 2025 14:07

Nermin
17 Şubat 2025 23:00
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Sim Kart Aktivasyonu Tamamlanamıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

14 Ağustos 2025 11:01
sim-kart-aktivasyonu-tamamlanamiyor-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

Şafak
09 Nisan 2025 18:03
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Numara Taşıma İşlemi Gecikmesi Ve Kurye Sorunları

26 Aralık 2025 22:42