Turkcell Müşteri Temsilcisi Ve Sesli Yanıt Sistemi Yardımcı Olmuyor

Emircan
28 Temmuz 2024 01:21

Merhabalar, ben numaramı değiştirmek istiyorum ama 27.07 tarihinde yani dün 6 defa aradım. Ancak 6 defa aramama rağmen herhangi bir yol kat edemedim. En son 6. defasında M*** Bey ile görüştüm, ona da durumu anlattım ama bana yardımcı olamadı ve biraz sert bir tavır sergiledi. Hattın yasal sahibini görmek istediler, 5 defa görüştüler ama işlemim gerçekleşmedi. En son aradığımda da problemi ilettim, hattın yasal sahibinin yanımda olmadığını ve hattın kullanıcısı olduğumu belirttim ama o da yardımcı olmadı. Ben bu işlemi yapamayacak mıyım? Sesli yanıt sisteminiz bozuksa onu düzeltin. 81 yaşındaki dedemle sabahtan beri uğraşıyorum, olmuyor. 81 yaşındaki adamı bayi bayi mi gezdirmem gerekiyor? İşimi ben müşteri temsilcisi ile çözemeyecek miyim? Çözemeyeceksem müşteri temsilcisinin bir anlamı yok, şirketi kapatın. Bana da iletin, ben farklı bir operatöre geçeyim, oradan çözeyim işlemlerimi. Turkcell'in şikayet sistemi de çalışmamaktadır, o yüzden buradan şikayetimi yazdım.

28 Temmuz 2024 09:37 (Şikayetten 8 saat sonra)

28 Temmuz 2024 09:41

Merhaba Emircan Bey, Numara değişikliği işlemi hattın yasal sahibi tarafından yapılıyor. Hattın yasal sahibi müşteri hizmetlerimizi arayabilir. Ek olarak müşteri temsilci arkadaşımızın tavrıyla ilgili görüşme kayıtlarınızı dinleyebiliriz. Yaklaşımı adına özür dileriz. Görüşme kayıtlarınızı dinlemememizi isterseniz şikayetinizi görüşme yaptığınız tarih ve saat bilgisini Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

Emircan
28 Temmuz 2024 10:03

Benim problemim çalışanınız ile ilgili değil sesli yanıt sisteminizin problemi hattın yasal sahibi ile 5 defa denedim benden t. C. Kimlik numarasını istiyor giriyorum sonra doğum yılı ayı günü istiyor giriyorum sonrasında 2 adet numara sunuyor herhangi bir tanesini tuşluyorum tekrardan t. C. Kimlik numarası istiyor girdiğim zaman sistemdeki bilgiler ile uyuşmamaktadır diyor bu benim problemim 81 yaşındaki dedem ile sürekli buna uğraşmamız bir problem

07 Kasım 2023 18:53
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 13:14

27 Eylül 2024 12:52

20 Mart 15:49
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 00:15
Turkcell Kategorileri