Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kullanılmış Hat Satılması

22 Ocak 2024 02:23

Yaklaşık 2 ay önce yeni bir hat satın aldım; faturalı. Esnaf olan insanın kullandığı numarayı bana satmışlar. Önceki kullanıcıya gelen banka mesajları, kişisel aramalar derken, gecenin birinde telefonum çalıyor. Eğer hatları 1 sene bekletiyorsanız, nasıl oluyor da hattı takar takmaz telefonlar çalmaya başlıyor? Müşteri hizmetlerini aradım, 'Doktor mu, esnaf mı, biz bilemeyiz, ' diyorlar. Şimdi iptal ettirmeye kalksam, faturalı olduğu için cayma bedeli olarak 106 TL ödemem gerekecek. Yeni hat alabilirmişim, ancak aldığım hatta aynı problemi yaşamayacağımın garantisi yok. Verdiğim paraya yazık. Başka bir hatta geçeceğim ve bu durumu gerekli yerlere şikayet edeceğim. Böyle bir durumla karşılaşmadım.

22 Ocak 2024 02:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Ocak 2024 09:54

Değerli Müşterimiz, Mağazalarımızda satışı yapılan hatlarla ilgili bilgi verilmektedir. Bu nedenle ne yazık ki farklı bir işlem yapamıyoruz. Alternatif olarak numara değişikliği yapmanızı tavsiye edebiliriz. https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/abonelik-islemleri/numarami-nasil-degistirebilirim linkten bu konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Whatsapp uygulamasına müdahale edememekteyiz. Saygılarımızla, Turkcell

Gizem
Gizem
26 Ocak 2024 15:34

Numarayı değiştirdiğim zaman yine ücret ödeyeceğim ne anladım ben bu işten? Ve tekrar yeni numara aldığım zaman aynı şeyi yaşamayacağımın garantisini veriyor musunuz? Pişmanlıksınız.

Aziz sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 01:44
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 12:14

Nursen
15 Mayıs 2024 23:52
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 00:15
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Hat Sorunu Ve Beklenmedik Fatura Şoku

06 Mart 2025 00:47