Demet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kamu Tarifesi Abonelik

30 Mayıs 2024 09:41

Merhaba, kamu çalışanı olduğum için Turkcell kamu tarifesine Nisan ayında istenilen belgeleri vererek geçiş yaptım. Ancak üç sefer ayrı ayrı "Değerli müşterimiz, yapılan kontrollerde hattınıza ait kamu paketi abonelik belgelerini tamamlamanız gerektiği görülmüştür. Kimlik belgeniz ve kamu çalışanı belgeniz ile birlikte size en yakın Turkcell mağazasına gelmenizi rica ederiz. Belgenizin tamamlanmadığı durumda hattınıza tanımlı tarifeniz 20 gün sonra tarife saniye olarak değiştirilecektir." şeklinde uyarı mesajı geldi. Her seferinde yani üç ayrı kez TİM ile telefonla görüşme sağlamam neticesinde Turkcell ana bayiye yönlendirildim ve yine her seferinde ana bayiye gitmek suretiyle evraklarımın yeniden sisteme yüklenmesi sağlandı fakat hala uyarı mesajı gelmeye devam ediyor. Gerek TİM'den gerekse ana bayide ilgilenen çalışanların konu ile ilgili yeterli bilgiye sahip olmamalarından kaynaklı bu mağduriyetin devam ettiğini düşünüyorum. Sorunumun ivedi olarak çözümlenmesi ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

30 Mayıs 2024 09:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Mayıs 2024 10:19

Merhaba Demet Hanım, Talebinizi kurum evraklarınızla birlikte Turkcell uygulamamız üzerinden iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağız. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet"" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Kamu Paketi Abonelik Belgeleri

16 Haziran 2024 08:04
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 13:23

Gözde