Turkcell Kamu Paketi Abonelik Belgeleri

16 Haziran 2024 08:04

Değerli müşterimiz, yapılan kontrollerde hattınıza ait kamu paketi abonelik belgelerini tamamlamanız gerektiği görülmüştür.

Kimlik belgeniz ve kamu çalışanı belgeniz ile birlikte size en yakın Turkcell mağazasına gelmenizi rica ederiz. Belgenizin tamamlanmadığı durumda hattınıza tanımlı tarifeniz, 1 gün sonra tarife saniye olarak değiştirilecektir.

3 defa bayinizden yüklettim, lakin sürekli bu şekilde mesaj geliyor. Müşteri hizmetleri konuya hakim değil. Bugün mağduriyeti yaşayacağım gün. Turkcell hattım 26 senedir bende, 30. Yılını kutlayan iletişim devinin çalışma prensibi keşke başka operatörde olsaydım dedirtti.

16 Haziran 2024 11:28 (Şikayetten 3 saat sonra)

16 Haziran 2024 11:29

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

16 Haziran 2024 11:41

30 gündür neredeydiniz Bir sorunu çözebilmek için şikayet tabanlı mı olmak gerekiyor

16 Haziran 2024 11:42

Ricacı olmak yeterli değil mi

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kamu Tarifesi Abonelik

30 Mayıs 2024 09:41