Turkcell İnternet Aşım 1 GB Saçmalığı

Turkcell İnternet Aşım 1 GB Saçmalığı
31 Aralık 2023 03:10

Turkcell internet aşımı 1 GB konusunda mağduriyet yaşadım. Güncel paketlerin yüksek fiyatları nedeniyle 150 liralık faturalı bir pakete geçiş yaptım. Normal internet paketimin bitmesine rağmen sosyal medya paketim devam ediyordu. Sosyal medya paketimi kullanıyor olduğumu düşünürken, herhangi bir uyarı, mesaj veya onay almadan hesabıma 1 GB internet paketi 60 lira karşılığında eklenmiş. Bu işlem birkaç kez tekrarlanmış ve 150 lira olan faturam 420 lira olmuş. Bu durumun düzeltilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Haber verilmeden, onayım olmadan ve mesaj gönderilmeden 1 GB internet paketinin yüksek bir fiyatla hesabıma eklenmesini anlayışla karşılamıyorum.

31 Aralık 2023 02:54

Turkcell İnternet Aşım 1 GB saçmalığıyla 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 defa 1 GB'tı 60 liraya iteleyerek 150 küsur olan faturayı 420 liraya çıkardı. Mevcut paketler pahalı diye faturalıya geçtik daha beter olduk. Bildirim, mesaj ve ya onay olmadan nasıl kafalarına göre böyle bir şey yapıyorlar?! Derhal mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

Ek
31 Aralık 2023 02:57

Üstelik iptal etmeme rağmen yine olmuş.

31 Aralık 2023 03:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Ocak 2024 13:00
01 Ocak 2024 22:12

Ya harbiden insanları salak yerine koymaktan başka yaptığınız bir şey yok, ben onayım olmadan tanımlanan ve 1 GB'tı 60 liradan itelemenizden şikayetçiyim. Normal paketimi kontrol edebiliyorum zaten. Sırf ekstra servis almaya zorlamak adına böyle dalavereler çeviriyorsunuz. Almayacaksan sonucuna katlan der gibi. Yemin ediyorum dolandırıcısınız başka bir açıklaması olamaz.

02 Ocak 2024 21:19

Ya arkadaş yine tanımlanmış, ana avrat dalacam size en son iptal mesajı yolladım, sosyal paket var onu kullanıyorum. Facebook WhatsApp ve Youtube.com giriyorum sadece buna rağmen 1 GB'tı ne diye tanımladınız? Yetkili biri iletişime geçebilir mi!

01 Haziran 2025 21:23
Sosyal Medya Paketinden İnternet Düşmüyor, Fatura Aşımlarıyla Mağdur Edildim
Sosyal Medya Paketinden İnternet Düşmüyor, Fatura Aşımlarıyla Mağdur Edildim

27 Nisan 2024 02:31
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
28 Aralık 2024 17:23