Turkcell Havuzdan Verilen Hat Başkasına Ait Çıktı

25 Eylül 2023 08:58

Dün yeni Turkcell hattı aldım kendime fakat bugün arayan bazı kişiler oldu. Bu kişiler numaranın es*ort'a ait olduğunu belirtti ve özür dileyerek kapattılar. Ben Türk Telekom hattı kullanan birisiydim ve yaklaşık 74 TL bir tarifem vardı Turkcell'e geçip 150 TL'ye yükselttim sırf numara değiştirmek için. Numaram etrafa dağıldı diye kimsenin bilmeyeceği bir numaraya geçtim bu da es*ort numarası çıktı.

Daha önce kullanılan bir hat olduğu kesinlikle bildirilmedi ben göz ucuyla işlem yapılan tablete bakıp havuzda yazısını gördüğüm için durumu anladım ve hemen müşteri hizmetlerini aradım. Kendileri de bu hattın daha önceden bir hanımefendide olduğunu ve 2022 yılının 4. ayında kullanıldığını bildirdiler. Havuzda olmayan bir numara istediğim zaman Türkiye'de her hat havuzdadır havuzdan verilir yanıtını aldım. Lütfen bu işe bir çözüm bulun ben üç beş kişiden rahatsız olup hat değiştiriyorum tüm alem beni arıyor.

25 Eylül 2023 08:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Eylül 2023 12:06

Merhaba Kadir Bey, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hazır kart ve faturalı hatlar iptal olduktan 1 yıl sonra yeniden satışa sunulur. Eğer hattınız daha önce farklı bir müşteri tarafından kullanılmışsa, hattı alırken size verilen zarfın üzerinde numaranın daha önceden kullanıldığına dair bir ibare yer alır. Güvenliğiniz açısından kişisel bilgileriniz, Turkcell tarafından kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Pazarlama–tanıtım içerikli aramalar ve mesajlar alıyorsanız, talebinizi ilgili firmaya iletebilirsiniz. Her müşterimizin kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır. Markalardan gelen SMS'leri engellemek için; SMSENGELLE marka ismini yazıp 2200'a gönderebilirsiniz. Bunun dışında şahıs numaralarından gelen pazarlama–tanıtım SMS'lerine ve aramalarına bizim taraftan müdahale edilememektedir. Saygılarımızla, Turkcell

Kadir
25 Eylül 2023 12:08

Öyle bir zarf ve bilgi verilmedi. Direkt sim kart verildi küçük bir kutucukta onda da böyle bir bilgi yazmıyordu hiçbir şekilde. Zaten yazsaydı almazdım. Daha önceden hiç kimseye verilmemiş bir hat verme imkanınız var mı yoksa operatör mü değiştirmem gerecek?

Kadir
26 Eylül 2023 08:35

3 gün kullandığım hat için cayma bedeli çıkmamasına rağmen iptal halinde iletişim vergisi vs nedeniyle 396.31 ödeme çıktı. İptal ettiremedim bundan dolayı Es*cort numarasıyla 1 sene gezmem gerekecek. Numara değişikliği için havuzdan alınmama garantisi verilmiyor ve 80 TL ücret isteniyor. Akıllı olan başka operatör kullanır. Turkcell'de genel sıkıntı daha önce kullanılmış numarayı satışa sunması. İnsan bir düşünür millet niye bu hattı kapatıyor diye. Sonuç olarak üç beş kişi sürekli yazmasın diye hat değiştirdim hem avantajlı paketimi kaybettim hem numaram es*cort kiralamak amacıyla aranıyor gerçekten kötü bir durum. Eğer ödeme bedeli çıkmasaydı dün iptal ettirecektim şu an da bu hatta kalma sebebim ekonomik yetersizlik. Öğrenci olarak mağdur oldum ev internetim Superonline en yakın zamanda onu da değiştirmeyi düşünüyorum. Aylık 140-150 TL faturası olan hatta 400 TL ödeme çıkardığın için teşekkürler Turkcell.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2023 23:27
Turkcell Yasadışı Sitelere Üye Olan Hat Satıyor
Turkcell Yasadışı Sitelere Üye Olan Hat Satıyor
Basak sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2023 23:20
Turkcell Yasadışı Sitelere Üye Olunmuş Numara Satıyor