Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Hat Kesilme Baz İstasyon Eksikliği Cayma Bedeli Talebi

13 Şubat 2024 15:41

Başka Bir operatörden Turkcell'e geçiş yaptım son 10 13 gündür gelen ve giden aramalarımda kesinti yaşıyorum. Uygulamanız aracılığı ile talep oluşturdum. Talebe verilen cevap "değerli müşterimiz, ilettiğiniz başvurunuzu değerlendirdik. Kapsama alanı/Sinyal alma sorunu yaşandığını bildirdiğiniz bölgeyi inceledik, su an olumlu cevap veremiyoruz. Talebinizi, önümüzdeki donem planlarımız dahilinde değerlendireceğiz. İyi Günler dileriz. B002"
6 7 kez müşteri temsilcisini aradım her defasında hat kesildiği için yarım kaldı. Baz istasyonundaki kapasite sorunu olduğunu ve ilerleyen bir zamanda bunun düzeltileceği müşteri temsilcisi tarafından iletildi. Yani ne zaman düzeltileceği belli değil.
Bu durumda numaramı taşımak istediğimde 970 küsur tl cayma bedeli talep edilmektedir.
Bu ne aymazlıktır, bu ne terbiyesizliktir kardeşim, Hizmeti veremediğinizi beyan ediyorsunuz üzerine ben gitmek istediğimde cayma bedeli talep ediyorsunuz. Böyle bir teklif olabilir mi?

Günümüzde telefonda iletişimin önemini anlatmayım size şu anda, sürekli kesiliyor konuşmalarım, Buradaki mağduriyet im ne olacak.
Müşteri temsilcileriniz guguk kuşu gibi aynı saçma şeyi tekrar ediyor. Biz bir şey yapamıyoruz.

Bana almadığım bir hizmetin, sunamadığınız kusurlu hizmetinizden dolayı bedel ödetmeye çalışıyorsunuz böyle ticaret olur mu? Hizmetinizi tam veremediğiniz bir durumda benden nasıl cayma bedeli istersiniz. Böyle ahlak dışı bir teklif olur mu?

Sözleşme var diyor temsilciniz. O sözleşmede benim kesintisiz hizmet alacağım da yazıyor doğru mu? Sözleşme de verilen taahhüt yerine gelmiyorsa hangi yüzle ücret istiyorsunuz.

Kendi keyfi bir kararım değil sizin tarafınızdan onaylanmış bir eksiğiniz yüzünden ayrılmak istiyorum Cayma bedeli ödemek istemiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor bunu söyleyin bana.

13 Şubat 2024 15:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Şubat 2024 15:50

Merhaba Faruk Bey, 13.02.2024 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 13.02.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Faruk
Faruk
13 Şubat 2024 17:53

Evet bana bilgi verildi zaten, baz istasyonu kaynaklı olduğu söylendi, baz istasyonunu güçlendirmenin zaman alacağı söylendi. Sorunum çözülmedi. Talebim nettir. Taahhüt ettiğiniz kesintisiz iletişim hizmetini tam ve eksiksiz veremiyorsanız ben numaramı başka operatöre taşımak istiyorum ve cayma bedeli ödemek istemiyorum.

Rıfat sonucu yetersiz buldu

Rıfat
10 Temmuz 2025 14:40
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 19:30

13 Eylül 2023 13:18
Semiha sonuçtan çok memnun

Semiha
30 Mayıs 2025 15:37
"Turkcell'e teşekkür ediyorum, hızlıca dönüş sağlandı ve ödediğim cayma bedeli iade edildi."

Turkcell Kategorileri