Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 18:45

Turkcell GNC oyun ligi, tam olarak Turkcell'in işini ne kadar kötü yaptığının özeti resmen. Oyun liginde kazandıran kelimeler bölümü bulunmakta. Sözüm ona, Turkcell bu kategoride toplanan puanları haftada bir defa ana tabloya ekliyormuş. 7 Ağustos tarihinde abone olduğum kazandıran kelimeler bölümünün 14 Ağustos'ta eklenmesi gereken puanları, 15 Ağustos akşam saatlerinde hâlâ eklenmemişti. 16 Ağustos tarihinde yarışma bitiyordu ve 100 bine yakın puanı eklemediler. Normalde 16. olmam gerekirken, 1625. olarak gösterildim. Yarışma umurumda değil; insan daha iyi hizmet ve sözünde duran bir marka görmek istiyor. Taahhüdüm bitince hattımı taşıyacağım ve kimseye tavsiye etmeyeceğim.

19 Ağustos 2024 18:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 07:47
21 Ağustos 2024 13:26

Az önce müşteri hizmetleri aradı oradaki emir kulu insanlara bir şey diyemem önlerine ne metin koyulsa onu okuyorlar kampanya koşullarını canlı olarak okuduğum halde değişiklik olabilir yanıtını verdi hâlâ herkesin ulaşabileceği bir metinde en ufak bir değişiklik bile yok hiçbir yerde de değişiklik olduğu yazılmıyor bize Vahiy mi gelecek acaba? Bunlar ucuz numaralar aldığınız paranın karşılığını verin sadece. Düzgün hizmet istiyoruz yarışmanın ne olduğu umurumda değil

Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Gnç Oyun Liginde Puanlarım Neden Yüklenmiyor

Seyfettin
16 Ağustos 2024 08:22
Turkcell Gnç Oyun Liginde Puanlarım Neden Yüklenmiyor

27 Temmuz 2024 09:44
Turkcell GNC Haftalık Abonelik İptal Edilmiyor
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Fadime
17 Şubat 2024 22:13
Turkcell GB Karşılığı Oyun İçin Abonelik Yaptırıp, Oyunu Çalıştırmıyor
Alper sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 17:48

Yarışma Puanlarım Eksik Yansıtıldı, Mağduriyetim Giderilmiyor