Tete sonuçtan çok memnun

Turkcell GNC Oyun Hatası

03 Ocak 2024 18:56

Gol at kazan oyununda internetim iyi olmasına rağmen oyun dondu ve kazanacağım oyunu kaybettim. 2 GB internetim boşa gitti, ayrıca 24 liram da boşa gitti. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Ya hattıma kalan 2 GB internetin tanımlanmasını istiyorum ya da oyuna kaldığım yerden, yani 44. Saniyeden devam etmek istiyorum. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

15 Ocak 2024 12:00

Merhabalar dün akşam saat 18.52 sularında Turkcell GNC Gol At ve kazan oyununu oynadım ve kazandım hattıma 4 GB internet tanımlanmış olması gerekirken sadece 2 GB tanımlandı ve bu 2 GB ödevimi bitirmeme yetmedi maalesef ki bulunduğum yerde internet olmadığından dolayı mağdur oldum ve ödevimi tamamlayamadım lütfen kalan 2 GB interneti hattıma tanımlayın ya da ücret iadesi yapın lütfen ilgileneceğiz için şimdiden teşekkür ederim

15 Ocak 2024 11:55

Merhabalar dün akşam saatlerinde Turkcell GNC de gol at kazan oyununu oynadım ve oyunu kazandım karşılığında 4 GB internet verilmesi gerekirken sadece 2 GB internet verildi sizlerden ricam lütfen bu durum düzeltilsin dün ödevim vardı ve internetim bittiği için yapamadım ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum

03 Ocak 2024 18:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Ocak 2024 08:04
Tete
Tete
05 Ocak 2024 17:22

Şikayetimi dinlediğiniz ilgilendiğiniz ve çözüm sunduğunuz için teşekkür ederim

Harun sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2023 11:38
"Sonunda bir müşteri temsilcisi cikiphatayi giderdi teşekkürler"

24 Haziran 2024 13:49
Turkcell Gol Attan Kazandığım Geri Kalan 2GB İstiyorum

İremnur
02 Şubat 2024 23:19
Turkcell Gnç Oyun Şikayet

Alihan
21 Haziran 2024 13:25
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
24 Ağustos 2024 10:25