Rabia sonuçtan çok memnun

Turkcell Genç Yetenek 2023 Staj Başvurusu Flowq Uygulaması Çalışmıyor

08 Mayıs 2023 00:19

Testleri yapmak için kullandığınız flowq uygulaması mobil cihazımda sürekli hata verdiği ve uygulama dışına attığı için testleri son tarihe kadar tamamlayamıyorum. Google Play üzerinden yorumlara baktığımda farklı adayların da aynı sorunlarla karşılaştığını gördüm. Bu durumda emek verdiğimiz staj sürecimiz bizim elimizde olmayan sebeplerden ötürü reddediliyor. Bu duruma bir çözüm yolu bulunmasını, gerekirse ek süre tanınmasını veya testleri yapmanın farklı bir yolunun bulunmasını talep ediyorum.

08 Mayıs 2023 01:02 (Şikayetten 43 dakika sonra)

10 Mayıs 2023 18:39

Değerli Müşterimiz, Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. FlowQ aşamasını 12 Mayıs’a kadar uzattık. Yaşadığınız teknik aksaklıkla ilgili [email protected] adresine mail göndererek destek alabilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili bilgi almak, öneride bulunmak, görüşlerinizi paylaşmak ya da çözüm taleplerinizi iletmek isterseniz Turkcell uygulamamız üzerinden "Yardım-Yeni Talep İlet" adımlarını takip edebilirsiniz. Mevcut talebinizin durumunu görmek için "Taleplerim" bölümü inceleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Uygulamasında NFC İle Hat Devri İşlemi Sürekli Hata Veriyor, Çözüm Yok

30 Kasım 14:41
turkcell-uygulamasinda-nfc-ile-hat-devri-islemi-surekli-hata-veriyor-cozum-yok-1.jpg
Onur sonuçtan çok memnun

Turkcell E-devlet Geçişinde Sürekli Hata Ve Çözümsüzlük Mağduriyeti