Mert sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 21:52

Şimdi size nasıl rezil olduğumu anlatacağım. Turkcell firmasına geçiş yaptım. Fiyat, kampanya, çekim gücü masallarına kandım. Geçişte e-sim kullanacağımı söylememe rağmen fiziki kart verildi. Problem oluyor denildi. Kabul ettim, fiziki sim kartı aldım. Neyse, Turkcell Hesabım uygulamasından geçiş sonrası e-sim başvurusu yaptım, e-devlet üzerinden onayladım, her şeyi yaptım. İş e-simi telefona yüklemeye geldi. Bir baktım ki geçerli değil diyor. Müşteri hizmetlerini aradım, BTK'yı aradım, hizmet merkezine gittim. Başvurumu silip yeniden bir e-sim veremediler. Şu an fiziki sim iptal, e-sim yok, hat kullanılmıyor.

13 Aralık 2024 21:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Aralık 2024 22:07

Bırakın bu ayakları Müşteri hizmetlerine bilgisiz İletişim merkezlerine cahil Ne kadar insan varsa yerleştirmişsiniz Sorunu anlamaktan aciz Siz sorun falan çözemezsiniz

14 Aralık 2024 14:46

Hiçbir şekilde çözüm öğretmediler Turkcell iletişim merkezine gidip kendim çözdüm

17 Aralık 2024 16:19

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de E-Sim Geçişi ve Fiziksel Sim Kart Sorunu

11 Aralık 2024 11:36
E-Sim Aktivasyon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
Sezer sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2023 10:28
"Her şey için teşekkürler"
Turkcell Kategorileri