11 Aralık 2024 11:36

5 Aralık günü numaramı Vodafone'dan Turkcell'e taşıdım. Bu işlemi online olarak yaptım ve e-sim istedim. E-Devlet'ten belgelere onay verdim, e-sim'i telefona tanımladım (yani QR kodunu okuttum). 7 Aralık günü eski hattım kapandı ancak yeni hattım açılmadı. Turkcell uygulamasına baktığımda hattımda tanımlı olan paket yüklenmiş, ancak hat açılmamıştı. Müşteri hizmetlerini aradım, yaklaşık 25 dakika bekledim. Bana bazı talimatlar verdi, uyguladım, ancak yine olmadı. 48 saat beklememi söyledi; 48 saat doldu, yine aradım ve şubeye gitmemi istedi. Şube fiziksel bir kart çıkarmayı teklif etti, ancak daha önceden online başvurudan fiziksel kart başvurusu yaptığım için fiziksel kart çıkarılamadı. Müşteri hizmetlerini arayıp işlemi iptal ettirmemi söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım, böyle bir yetkilerinin olmadığını belirttiler. Başka bir mağazaya gittim; hattımın e-sim'e açılmadığını ve bunu hallettirmemi söyledi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, BTK'yı aramamı söyledi. BTK, telefonun Türkiye'den alındığı için herhangi bir işlem yapmaya gerek olmadığını belirtti. Anlayacağınız, bu işle uğraşmaktan bıktım. 4 gündür hizmet alamıyorum ve alamadığım hizmetin parasını faturaya yansıtmışsınız bile.

11 Aralık 2024 11:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Aralık 2024 11:57

Merhaba Bedirhan Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

12 Aralık 2024 09:34
E-Sim Aktivasyon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

Bununla da ilgilenirseniz sevinirim, bu arada 6. Güne girdik hala sorunu çözemediniz tebrikler, bayileriniz liseli ergenler gibi trip atıyor, paketi onlinedan aldığım için, özellikle Ankara Antares AVM şubesi

20 Kasım 2024 10:44

Turkcell E-Sim Geçişinde Mağduriyet Ve Çözüm Eksikliği