Ata sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 13:56

27 Nisan günü İstanbul'un Yenibosna semtinde bulunan Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki Güler İletişim Turkcell mağazasında hattımın Nisan ayı faturasını ödedim. Yaklaşık iki hafta sonra, 15 Mayıs 2024 tarihinde, hattımın faturasını ödemediğim gerekçesiyle hattım kapandı. Bunun üzerine fatura fişini alarak mağazaya gittim ve bana fatura öderken yanlış numara girildiği, benim başkasının faturasını ödediğim ve bu yüzden faturamın ödenmediği, hattımın kapandığı söylendi. Ayrıca faturamı yeniden ödemem gerektiği ve hattın kapalı olması nedeniyle hat açtırma ücreti ödemem gerektiği belirtildi. Hattımı açtırmak için faturamı ödemek zorunda kaldım ancak ödemeden önce durumun onlardan kaynaklandığını, yanlış numarayı onların girdiğini ve durumu düzeltmelerini talep ettim. Ancak personel, yanlışlıkla ödeme yapılan kişiyi arayıp, onunla anlaşarak faturamın bedelini ondan almamı önerdi. Bu durumun en kısa zamanda düzeltilmesini talep ediyorum aksi takdirde hat kapanma ücretiyle birlikte gereksiz yere iki kez ödeme yapmış olacağım. Böyle köklü bir firmanın bu tür hatalara yer vermesi kabul edilemez.

21 Mayıs 2024 13:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Mayıs 2024 14:03

Merhaba Ata Bey, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Ata
21 Mayıs 2024 14:07

Lütfen en kısa zamanda çözüme ulaştırırsanız sevinirim yoksa iki sefer boşu boşuna para ödemiş olacağım. 25 Mayıs'ta sözleşmemde bitiyor sorunum çözüme ulaşmazsa numaramı başka operatöre taşıyacağım

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
05 Aralık 2024 13:03

01 Nisan 2024 15:00
Osman sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 19:06
Turkcell Kategorileri