Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Fahiş Fiyat Ve Müşterinin Sadece Para Olarak Görülmesi!

16 Ekim 2024 17:01
16 Ekim 2024 08:40

Turkcell 235 TL lik tarifem bitince benzerini 520 TL'ye satmaya kalkıyor. Burada bazı kelimeleri kabul etmediği için yazamıyorum ama bu şirketlerin denetlenmediği ortada, aynı tarifeyi Türk Telekom 295 e veriyor, yani Turkcell de müşteriyi para kaynağı olarak görmekten bassa bir işlem yapılmıyor sanırım.

16 Ekim 2024 23:39 (Şikayetten 6 saat sonra)

16 Ekim 2024 23:41
17 Ekim 2024 07:09

Copy pas text i yapıştırıp cevap verdik diyorlar. Başka şikayetleri de okudum hep copy past text başka bir şey yok, müşteri temsilcileri sadece text yapıştırma işi yapıyor demek ki. E işte müşterinin Turkcell için önemi nedir anlayın. Yazık.

18 Ekim 2024 13:15

Turkcell milletvekillerine ucuzundan paketler dağıtırken bizi 235 TL lik paketten 520 TL lik pakete geçmeye zorluyor. Böylece birilerine gülücük dağıtıyor halka ise sizi fahiş fiyatlara mecbur bırakıyoruz işinize gelirse diyor. Turkcell pişmanlıktır ve bu politika ile öyle kalacak. Halktan uzak elitlerin işine yarayan paketlerin mucudi.

18 Ekim 2024 13:17

Bir de o kadar çok şikayet var ki umurlarında değil. Ne de olsa millet vekillerine uygun paketler yaptılar, halkın ise değiştirme gücü yok bu durumu.

Kullanılmayan Döneme Ait Peşin Vergi İadesi Talebi

Gülşah
30 Mart 17:57
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'den Çifte Telsiz Kullanım Vergisi Kesintisi Ve İade Talebi

Batuhan