Turkcell E-sim Kart Bekleme Süresi Hakkında

07 Ocak 2024 16:02

Günümüz iletişim şartlarında normal sim karttan e-sim karta geçiş sürecinde 72 saat bekleme kabul edilebilir bir süre değildir. İnsanların iletişim hakkının kısıtlanmasıdır. Bu konuda acil önlem alınmalıdır. Bu durum sanırım tüm operatörler için geçerli olup birlikte hareket etmeleri gereken bir husustur.

08 Ocak 2024 01:13 (Şikayetten 9 saat sonra)

08 Ocak 2024 09:22

Değerli Müşterimiz, Turkcell eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz. Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Kamil
Kamil

Ben Turkcell'e mobile giriş yapamıyorum ve Salla Kazan vermiyor ne kadar internetim kaldı o yazmıyor sadece ekranda yazan 532 arayım diyor nasıl halledebilirim onu yapabilir misiniz bayağıdır böyle ayarlardami sıkıntı var diye bakıyorum oda sıkıntı yok çabuk halladebilirmisinziz

E-sim Geçişinde Kabul Edilemez İletişim Kesintisi Ve Uzun Bekleme Süresi

Ramazan