Ergün sonuçtan memnun değil

Turkcell E-sim İle Arama Sorunu

Ergün
12 Aralık 2024 22:25

Turkcell E-sim sorunu,
9 kasımda numaramı Turkcell e-sim'e taşıdım: internet hizmeti açık; mesaj alıp mesaj gönderiyorum.
Fakat arama yapamıyor ve arama alamıyorum.
Şu saçma sapan asistanınızı da uygulamadan kaldırırsanız çok da iyi olacak hani!

Konu için yardım bekliyorum.

24 Aralık 2024 11:19

Turkcell 4.5G E-sim kapsama alanı dışında. Turkcell in altyapısı olmayan esim hizmeti kapsama alanı sorunu yaşatıyor. Kesinlikle e-sim tercih etmeyin. 15 gündür hiçbir şekilde çözemediler. Fiziksel sim kart gönderin diyorum. Onu da göndermiyorlar. Türk Telekom hizmet açısından gerçekten daha iyi. Çok pişman oldum değiştirdiğim için hattımı.

14 Aralık 2024 21:44

Turkcell için 2. Şikayetim. E-sim e online olarak başvurdum. 12 aralıkta taşıma gerçekleşti. 2 gündür sürekli olarak telefonla arama yapma ve arama almada sorun yaşıyorum. Bugün müşteri hizmetlerine başvurdum telefon ile bir şekilde. Güncelleme atacaklarını söylediler. Sorun çözüldü sandım. Birkaç sonra yeniden aynı sorunu yaşamaya başladım. Şu an arama yapamıyorum. Arama da gelmiyor. Aldığıma da gerçekten pişman oldum. Sevgili Turkcell ya şu sorunu hemen çözün ya da adıma sim kart gönderin. Beceremediğiniz hizmeti neden vatandaşa satıyorsunuz.? Sorunu çözemediğiniz takdirde yasal işlemlere başvuracağım.

12 Aralık 2024 22:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Aralık 2024 08:48
Ergün
14 Aralık 2024 12:59

Tekrar Merhaba, Dün gelen ve giden aramalar açıktı. Bugün gelen ve giden arama gerçekleşmiyor. Lütfen sorunu çözer misiniz?

Davut sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-sim Aranamıyorum Ve Arayamıyorum!

20 Mayıs 2024 18:02
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-sım Sorunu Ve Çözümsüzlük

16 Nisan 22:38