Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-Sim Geçişinde Yaşanan Sorunlar

20 Aralık 2024 23:28

Hattımı Turkcell e-sim geçişi olarak online taşıma yaptım fakat hattım açılamıyor. Müşteri hizmetleri, ilgili birime aktarıyorum deyip bekletiyor. 40 dakika bağlanmaya çalışıp bağlanamadım. Son olarak bayiye gitmemiz gerektiği söylendi. Ben vaktim olmadığı için online işlem gerçekleştirdim. Madem açamayacaktınız, neden asılsız taahhütlerde bulunuyorsunuz?

21 Aralık 2024 07:28 (Şikayetten 8 saat sonra)

22 Aralık 2024 12:39

Merhaba Mehmet Bey, İletişim tercihinizde bizimle ilerlediğiniz için teşekkür ederiz. Tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vererek memnuniyetinizi kazanmayı önceliğimiz olarak görüyor; her an yanınızda, çözüme hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

22 Aralık 2024 14:26

Çözüm hala sağlanmadı bayiye gittim yeni bir kod için ücret talep etti. Çağrı merkezine ulaştım yine çözüm yok.

23 Aralık 2024 18:08

Bugün de sorunum maalesef çözülemedi Turkcell’le hayata bağlanamıyoruz. Müşteri temsilcilerinin söyledikleri birbirlerini maalesef tutmuyor bir müşteri temsilcisi fiziki sim kartı ücretsiz alabileceğimi söylerken diğeri ücret talep edilebileceğini söyler ayrıca müşteri temsilcisinden görüşmek kayıt numaramı talep ettiğimde böyle bir numara bulunmadığını söyler

24 Aralık 2024 11:34

Sorun çözülemedi bayiden ücret karşılığı fiziki sim alarak hattı açtık. 136.5 TL iade edilecek mi bekliyorum

Alparslan

turkcelle-e-sim-gecisinde-surekli-aktarma-ve-sorun-cozulmemesi-2.jpg
turkcelle-e-sim-gecisinde-surekli-aktarma-ve-sorun-cozulmemesi-1.jpg
Fatih sonuçtan çok memnun

10 Aralık 2024 16:00
"Az önce telefon ile aranıp, önceki başvurum iptal edildi, kurye ile başvuru yerine mağaza üzerinden başvuruyu tekrar yaptım. Teşekkürler..."

Zeynep
10 Aralık 2024 14:48