Umut sonucu yetersiz buldu

Turkcell Daha Önce Kullanılmış Sim Kart

13 Nisan 2024 23:20

Turkcell'den sıfır olarak almış olduğum SIM kart daha önce kullanılmış ve pek çok uygulamada bu telefon numarası ile hesap açılmış. Zaten bu numaranın sahibi bana daha önce 'Bu hesap benim' diye mesaj atmıştı, ancak inanmamıştım. Turkcell'den bu hesabın daha önce gerçekten bir kişi tarafından kullanılıp kullanılmadığını doğrulamasını ve (eğer doğru ise) bu durumu başka kimselere de yapmış olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

14 Nisan 2024 07:47 (Şikayetten 8 saat sonra)

14 Nisan 2024 14:36

Değerli Müşterimiz, Hat iptallerinden sonra numaralar 1 yıl havuzda bekletilip 1 yıl süresi geçtikten sonra yeni tesis olarak da satışa sunulabilir. Alternatif olarak numara değişikliği yapmanızı tavsiye edebiliriz. https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/abonelik-islemleri/numarami-nasil-degistirebilirim linkten bu konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Umut
Umut
14 Nisan 2024 14:45

Peki alırken bize neden çalışanınız tarafından "Bu hat daha önce kullanılmıştır" bilgisi verilmedi?

Tuncay
04 Kasım 2023 23:01
Nazli sonucu yetersiz buldu

Aynı Numarayı İki Kişi Kullanıyor: Çözüm Bekliyoruz!

21 Ekim 2024 16:50

Kullanılmış Sim Kart Mağduriyeti