Turkcell Askercell Aktive Olmuyor

Serkan
Serkan
Turkcell
27 Haziran 2023 10:395.529

Turkcell Askercell hattı açtırmak için 24/06/2023 tarihinde Tokat Novada AVM içerisindeki bayiden 400 TL vererek yeni hat çıkardık. Hattın aynı gün kullanıma açılacağı söylenmesine rağmen ben kişilerin yeni olduğunu bilerek 48 saat geçmesini bekledim. Üzerinden 72 saat geçmesine rağmen hat hala kullanıma açılmadı. 27/06/2023 saat 10:10'da bayiyi aradığımda hatta problem olmadığını her şeyin aktif olduğunu söylüyorlar, ancak hat hala iç ve dış aramalara kapalı. Beni çözüm için 45 km yol giderek merkeze gelmemi istiyorlar. Kendilerine sim card barkod numarasına kadar söyledim ve iade kabul etmiyorlar.

Turkcell pişmanlıktır.

27 Haziran 2023 10:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

4 Temmuz 2023 13:19

Merhaba Serkan Bey, Talebiniz üzerine hattınızı kontrol ettiğimizde hattınız kullanıma açık olarak görünmektedir. Sorun yaşıyorsanız SIM kartınızı öncelikle farklı bir cihaza takarak denemenizi tavsiye ederiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Askercell Hattı Aktivasyon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İletişim Engeli

Tuğba
Tuğba
Turkcell
5 Nisan 2025 19:084.451

"4 ayrı müşteri temsilcisiyle görüştüm. Meğerse bayideki çalışan bayan numara kaydını yapmamış 2 gün hattı kullanamadık bu yüzden. Sadece son görüştüğüm müşteri temsilciniz Tuğba hanım bize bu konuda çok çok yardımcı oldu ona çok teşekkür ediyoruz buradan da sıkıntımızla kendi sıkıntısı gibi bizzat ilgilendi🙏🏻 bayiye uğrayıp neden bu şekilde olduğunu bizimle ilgilenen hanımefendiden öğreneceğiz"

Turkcell Askercell Açılmayan Hat

Arif
8 Ekim 2023 12:164.364

Turkcell tarafından 09.09.2023 tarihinde tarafıma satılan Askercell hattı kullanıma açılmadı. Stant üzerinden mini sim s...

Askercell Hattı Açılmadı, Ücret İadesi Yapılmıyor

Damla
29 Ağustos 2025 15:444.777

"Çok hızlı bir şekilde tarafıma ulaşıldı ve sıkıntı çözüldü teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim"

Askercell Hattı Teslim Edilmedi, Kardeşimle İletişim Kuramıyorum

Aylin
15 Ağustos 2025 21:094.586

10 Ağustos 2024 tarihinde Sivas Merkez’de kardeşim için Askercell hattı satın aldık. Hattı aldığımız bayi 1200 TL ücret ...

Amasya Turkcell Askercell Mağduriyeti

Erkan
19 Haziran 2024 18:423.402

"Sorunum çözüldü ve iade yapıldı. Teşekkürler."

Öne ÇıkanKonular

Turkcell Kategorileri