30 Nisan 2023 21:15

Merhabalar öncelikle aldığım 8. Nesil Apple Watch unda Turkcell hattım bekliyor hatası veriyor ve açılmıyor. 3 gündür müşteri hizmetleriyle konuşuyorum ama düzelmiyor. En sonki konuşmamda saatin bozuk olduğu söylendi. Tabii anlıyorum teknik bir sorun ve bu konu hakkında bilgi sahibi değiller ama saate suç atmaları pek hoş değil. Konu hakkında bilgi sahibi olan daha üst kişilerin çözeceğini umut ederek buraya yazıyorum. Lütfen en kısa sürede sorunumu çözmeniz dileğiyle.

30 Nisan 2023 21:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Mayıs 2023 09:33

Merhaba Kaan Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell

Kaan
Kaan
03 Mayıs 2023 09:53

Özellikle dün, müşteri hizmetleri ile her konuştuğumda "yapamadıklarını" söylediler. Ben yapamadığınız hizmetin ücret ödemesini yapıyorum. Çok ironik. Açıkçası şikayet var platformunu çok önemsiyorum ve buna ek olarak birkaç gün daha beni böyle bekletirseniz avukatıma da bu durumu iletmeyi düşünüyorum.

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Turkcellden Şirket Hattı Almak İçin Günlerdir Dönüş Alamıyorum Mağduriyetim Giderilmiyor

17 Kasım 2025 13:36

Turkcell Esım Aktivasyonunda Sürekli Hata Alıyorum

Yılmaz
01 Aralık 2025 08:24
turkcell-esim-aktivasyonunda-surekli-hata-aliyorum-1.jpg
Emre sonuçtan hiç memnun değil

E-sim Başvurusu Sonrası Hattım Günlerdir Açılmıyor, Mağdur Ediliyorum

26 Ekim 2025 09:21