Aykut sonuçtan çok memnun

Turkcell 2000 TL Altı İcralık Borç Yeniden Aktif Etme

23 Haziran 2024 18:06

Turkcell icra borcu, UYAP üzerinden silinmesi gerekiyordu. Devletin çıkardığı yasa ile 2000 TL altındaki borçlar silindi ve benim borcumun silinmesi için icra dairesine başvuru yapılmış fakat işlem görmemiş. Hata bizde, peşine düşüp icra dairesine gitmedim. Borcu yeniden aktif etmişler. Bu borcu kime ödeyeceğim? Numaramı girdiğim zaman faturada yasal takip borcu olarak gözüküyor. Eee tamam, banka uygulamasından ödeyince icra dairesinden nasıl silinecek borç? 1 veya 2 bankama icra yazısı gitmiş, onlar nasıl kalkacak? Onu da geçtim, topu birbirinize atıyorsunuz. Bir de İstanbul'daki olan dosya İzmir'deki yeni avukatlık bürosuna gitmiş. Ya kardeşim, 1400 TL olan borcu ben kime ödeyeceğim? Küçükçekmece İcra Dairesine mi, İzmir'deki avukata mı, yoksa mobil uygulama üzerinden direkt Turkcell'e mi? Adam akıllı bir şeyi izah edin. Şu borcu ödeyelim, bankadaki icra kalksın. Ayıp ya! Dosya numarası 2023/125078 - Küçükçekmece İcra Dairesi

20 Eylül 2024 16:10

Turkcell yasal takip borcumu ödedim fakat bu borcu icra dairesine borcu yoktur diye bildirmeniz gerekiyor kredi risk raporundan sildirin arıyorum sizi doğru düzgün bilgi veren çalışanınız yok ben size tarif edeyim size borcu kendi sitenizden ödedim sizde icra dairesine aykut bey borcu ödedi dosya kapatın diye mail veya yazi yazacaksınız bu kadar basit

24 Haziran 2024 08:06 (Şikayetten 14 saat sonra)

24 Haziran 2024 08:07

Sıtkı sonuçtan hiç memnun değil

Sıtkı
19 Temmuz 2023 12:38

20 Ocak 2025 13:23

Furkan
03 Ağustos 2023 16:17
Ahmet sonuçtan memnun değil

Turkcell Ve UYAP Sisteminde Eski Borç Karmaşası: Net Bilgi Ve Acil Çözüm Talebi

09 Ekim 2025 10:28
turkcell-ve-uyap-sisteminde-eski-borc-karmasasi-net-bilgi-ve-acil-cozum-talebi-1.jpg
Turkcell Kategorileri