İmzasız Hat Sahibi Değişikliği Sorunu

11 Aralık 2024 14:07

İmza olmadan hat sahibi değişikliği
Turkcell, benim imzam olmadan hat sahibi değişikliği yaptı. Benim imzam olmadığı halde hattım 2 defa hat sahibi ismi değişti. Bu nasıl oluyor ve hattım bende olmadığı halde 8 aydır faturasını ödüyorum. Hattımı kendi adıma almak istediğim halde yapılamıyormuş ama benim imzam olmadan nasıl başka isme aktarılıyor, anlamadım. Paket satın aldığım halde benim ismim çıkıyor ama iptalini istediğimde 'hat sahibi ismi değişik, siz iptal edemezsiniz' cevabı geliyor. Madem iptal hakkım yok, paketi satmayın bana. 'Biz paketi verelim de ne olursa olsun' böyle satış olmaz. Hat değişikliği zamanında beni aradıklarını iddia ediyorlar. Ses kayıtlarını istiyorum, onu da vermiyorlar. Hattımı kapatmak istiyorum, o da olmuyor. Hattım bir işe yaramıyor. Lütfen daha duyarlı olun.

11 Aralık 2024 14:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Aralık 2024 15:18

Merhaba Ateş Bey, 09.12.2024 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 11.12.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kontrat Yenileme Ve Akıllı Fatura Özelliği

15 Eylül 2023 23:03

Nursen
15 Mayıs 2024 23:52
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de Devir İşlemleri ve Fatura Mağduriyeti

25 Eylül 2024 19:01
Turkcell'de Devir İşlemleri ve Fatura Mağduriyeti
Sümeyra sonuçtan çok memnun

Sümeyra
11 Ekim 2023 14:52
"Sağ olun. Teşekkürler..."
Mirzat sonuçtan hiç memnun değil

Mirzat
10 Ekim 2023 16:25