Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Askercell'de Yanıltıcı Bilgi ve Haksız Ücretlendirme

26 Ağustos 2024 17:16

27 Ağustos 2024 Cumartesi günü Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'na askerlik görevimi yapmak için teslim oldum. Teslim olmadan önce Askercell almanın zorunlu olduğu, yoksa içeri tuşlu telefon dahi olsa hiçbir telefon sokamayacağımız söylendi. Tugay kapısının önüne Turkcell ve Vodafone tarafından stantlar kurulmuştu. Oraya gittiğim zaman bir görevli tarafından Turkcell standına yönlendirildim. Askercell'in içerisinde ne kadar konuşma ve SMS hakkı olduğu hakkında soru sorduğum zaman oradaki görevli "3500 SMS hakkın var, bitiremezsin zaten onu içeride" şeklinde bir cevap verdi. Daha ikinci hafta SMS hakkımın azaldığı konusunda bir SMS aldım ve öğrendim ki 3500 SMS hakkı değil, hattıma sadece 100 SMS tanımlanmış. Bu tarife için tarafımdan 850 TL ödeme alındı ve ben 850 TL edecek hiçbir hizmetten yararlanamadım. Askercell standındaki görevliler insanları SMS ve konuşma paketleri hakkında yanlış yönlendirdiler ve bizden bunun üzerine bir de dünya kadar ödeme aldılar (sadece bir aylık bir tarife). Bu konunun marka tarafından incelenmesini ve tarafımdan alınan fazla ödemenin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

26 Ağustos 2024 17:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Ağustos 2024 07:56
Kadir
Kadir
02 Eylül 2024 11:04

Hiçbir çözüm sunulmadı. Turkcell tarafından arandım ve "bayii böyle bir bilgilendirme yapmadığını söyledi" denildi. 850₺ verilen paraya yazık. Askere gidecek arkadaşlar, asla Turkcell'den Askercell almayın! Asla tavsiye etmiyorum!

Turkcell Askercell Mağduriyeti Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı.

İsmet
12 Mart 2024 22:54

Askercell Sim Kartı Satıldı Ama Hiç Kullanılamadı Mağduriyetim Giderilsin

Serhat
14 Ekim 2025 18:38
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
05 Ağustos 2023 15:58
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

Askercell Hattı Aktivasyon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

01 Kasım 2024 15:50