30 Aralık 2024 01:51

Türk Telekom mobil müşterisiyim. 30/12/2024 00:10 tarihinde Türk Telekom mobil uygulamasından 210 TL'ye Sınırsız Youtube.com Paketi aldım. Youtube.com Premium üyesi olduğum için reklamsız kullandığım Youtube.com'u açtım. Herhangi bir shorts videosu veya canlı yayın videosu izlemememe rağmen (maalesef sonradan müşteri temsilcisinden öğrendim ki bunlar pakete dahil değilmiş) normal birkaç video izledim. Şu an yazarken bile Youtube.com açık ve kendi internet tarifemden gidiyor tamamen. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ama pek yardımcı olmadı. Acil bir şekilde sorunumun çözülmesini veya paketin iptal edilip ücret iadesini talep ediyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim yoksa.

Necip sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Youtube Paketi İçin Ücret Alınıp Hizmet Verilmedi

30 Temmuz 2025 22:45

01 Nisan 2024 00:06
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 13:01
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Aylık Youtube Paketi 3 Günlük Olarak Tanımlandı, Ücret İadesi Yapılmıyor

24 Temmuz 2025 14:52
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Sınırsız Youtube Paketi İnternetimi Hızla Tüketti, Fatura Beklenenden Yüksek Geldi

24 Mayıs 2025 10:47

Türk Telekom Kategorileri