MNG Kargo

tam yıldız tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız 3.9
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
MNG Kargo ile ilgili bir şikayetin mi var?
162.070 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 saat önce

MNG Kargo Kapıya Teslimat Yapmıyor

MNG Kargo eve teslimat yapmıyor sokak kapısını yanındaki masaya bırakıp gidiyor zile basmıyor aramıyor yine kaç defa oldu şikayet ettiğim 5 veya 6 hatırlamıyorum artık şikayet ediyorum bir daha olmayacak diyorlar her seferinde aynı şey bu da sonuncu 887794527596 numaralı kargomu yine zile basmadan s...

7 saat önce

MNG Kargo Evden Alım Hizmetinde Sorun Yaşıyorum

MNG kargo evden kargo alım talebimi birkaç kez ilettim ancak ne gelen var ne arayan. Yoğunluktan dolayı gecikme yaşandığı söylendi ancak diğer kargo firmaları hemen geliyor. İşinizi düzgün yapın ve insanları oyalamayın.

8 saat önce

MNG Kargo Güncel Adresimi Kullanmamış.

İnternetten sipariş verdim. Adrese güncel iş yeri adresimizi yazmamıza rağmen MNG Kargo teslimat adresi olarak onlarda kayıtlı olan eski adresimize götürmüş. Teslim edilemedi olarak güncellenmiş. Arayıp kargoyu getirdiklerine dair bir bilgilendirmede yapılmadı. Tüm bunlara rağmen şube iadeye dönüştü...

8 saat önce

MNG Kargo Alınmayan Kargoyu İade Etmiyor

Dolap üzerinden sattığım ürünü MNG Kargo'ya verdikten sonra dolap tarafından iptal edildi. Bu sebeple giden kargo alıcı tarafından teslim alınmadı. 20.052023 tarihinde dağıtım şubesine ulaşan kargo alıcı almamasına rağmen tarafıma iade edilmedi. Kargomun acilen tarafıma gönderilmesini istiyorum

9 saat önce

İsini Yapamayan Kargo Şirketi=mng Kargo

Trendyol'dan aldığım ürünüm kargoya verildi MNG Kargo'dan ürününüz dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. Bekledim akşama kadar gelen olmadı kargom nerede diye baktım dağıtım şubesine gitmiş. Gelin suben teslim alın yoksa iade gidecek yazıyor. Ne gelen oldu ne giden evdeyim komple aramada yapmadılar ayıp ...

İsini Yapamayan Kargo Şirketi=mng Kargo
9 saat önce

MNG Kargo Teslimat Yapmıyor Şubeden Gel Al Diyor

Bütün kargo şirketleri bulunduğum adrese teslim yapıyor ama MNG Kargo Kahramanmaraş Tekerek şubesi adrese teslim yapmıyor bu da şirketinizin kalitesini düşürüyor. Adrese teslim olarak sipariş veriyoruz. Şubeden alın diyorlar ne saçma bir anlayış şirket

11 saat önce

MNG Kargo Adresten Kargo Alma

MNG Kargo adresten teslim alma iptalini yapmak istiyorum ama bu konuda internet sitesinde bir bölüm yok nasıl iptalini yapacağız. Bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum. Adres alım numarası 98891054. Bir de adresten alımlarda gönderiyi karşı ödemeli gönderebiliyor muyuz

11 saat önce

MNG Kargo Silifke Şubesi İade Saçmalığı

176962636728 takip numaralı kargom 22 Mayıs pazartesi günü MNG Kargo Silifke şubesine gelmiştir. 24 Mayıs çarşamba günü sabah saat 10da kargomu almak için şubeye gittiğimde kargomun iade edildiği söylendi (henüz 2 gün olmasına rağmen). Şube çalışanı arkadaşlar "kargo gönderen tarafından iade isteği ...

12 saat önce

MNG Kargo'nun Kargomu Teslim Etmemesi Konusunda

247259695537 takip numaralı MNG Kargo'ya verilen kargom evde birileri olmasına rağmen evde kimse yok denilerek teslim edilmedi. Bir numara aradı açasıya kadar kapattı geri dönüş yapmak için aradığımda ise telefon açılmadı. Kargomun eve teslim edilmesini istiyorum.

12 saat önce

MNG Kargo Ürünümün Kaybolması Ve Çözüm Bulunamaması

Ürünüm kayboldu ve teslim edildi diyor ben hiçbir şekilde ürünü teslim almadım alt komşuma verip gidiyorlar. Aranmıyorum kutum yırtık idi ve satın aldığım ürün yok her yeri aradım kimse bilgi vermiyor şirket ürünün çıkışını yapmış ama ne hikmetse kargo da yok

14 saat önce

MNG Kargo Ürünümü Saçma Şekilde Teslim Etmedi

MNG Kargo ile gönderilen bir ürünüm yine saçma bir şekilde teslim edilmedi. Sistemde yazan numara kapalı, şubeyi arıyorum Göztepe'ye bakmıyoruz adres Hisar Mahallesi yazıyor diyor. Hisar mahallesindeki şirketime kargo getiren yok eve kargo getiren yok, arayan yok, teslimat yok. Yok yok yok. Yeter ya...

16 saat önce

Sivas MNG Kurumsal Şube Dağıtım Yapmıyor

Sivas MNG kurumsal şubede kargom cumartesi günü geldi ve dağıtıma çıkmadan pazartesi iadesi olacağı deniyor. Adrese teslim yazan kargoya dağıtımı neden çıkartmıyorlar? Gönderi numarası 796380841159. Tuğba İlmin, lütfen dağıtımı çıksın. Pazartesi şehrin dışında gidip kendim alamam.

MNG Kargomu Teslim Etmedi

Dün evde olmama rağmen 426525302799 takip numaralı kargom MNG Kargo tarafından kargonuz teslim edilemedi diye mesaj geldi. Halbuki aynı gün başka bir kargo firması ise diğer ürünümü teslim etti. Ve MNG Kargo kargomu İçmeler şubesinden pazartesi gününe kadar almamı yoksa ürünün geri gideceğine dair m...

MNG Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi

MNG Kargo'nun dün Gönderi Numarası 882804727263 ile dağıtıma çıkardığı kargoyu teslim edilememe nedeniyle geri iadeye düşürmeye çalışmasına anlam veremiyorum. Ve şubeden almam gerektiğini bildiren mesaj geliyor. Daha bir kez dağıtma çıkmış kargonun iadeye düşürülmesi mantıksız. Bu işi yapamıyorsanız...

MNG Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi

MNG Kargo Kargo Kırık Ve Eğik Geldi

Kargomda ki fincanlar kırılmış tencerem eğilmiş. Nasıl oluyor anlamadım satın aldığım bir ürün değildi. Annem göndermişti inince kırılacak eşya olduğunu belirttikleri halde nasıl dikkat etmezler anlamıyorum. Granit tencere eğilmiş ya hayır ne koydunuz acaba üzerine

MNG Kargo Mbg Kargo Siparişimi Teslim Etmedi Ce İadeye Gönderdi

MNG Kargo 208654930307 sipariş numaralı Blender adaptörü siparişimi teslim etmedi, adres bilgisi elinde olmasına rağmen kargomu teslim etmedi, iletişim kurmadı ve bilgim dışında ürünümü iadeye gönderdi. 20.05 de sipariş verdim. 23.05 tahmini teslimat tarihi ve ben bugün ürünümün iadeye gittiğini öğr...

MNG Kargo Kargom İçin Arayıp Mesaj Atmadılar

Kargom dün gelmiş yokmuşum evdeydim arayan mesaj atan da olmadı gidip almam imkansız. Kargom Bursa Yıldırım Otosansit şubenizde. Telefon numaram 0535*****25. Kargo takip numaramdan bakmasaydım bu bilgiyi de öğrenemeyecektim. Kargomla ilgilenebilir misiniz?

MNG Kargoda Takılıp Kalan Ürünüm. Ulaşım Problemi

MNG Kargo da 2 haftadır kargom duruyor. Detayları göremiyorum sadece transfer aşamasında diyor. Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olacaklarını söylediler hala tık yok. Kargoda bir değişiklik yok. Bu nasıl iş iki hafta tam iki haftadır kargoda ürün şaka gibisiniz ama gerçek

21 saat önce

MNG Kargo Ürünleri Adrese Teslim Etmiyor Şubeden Almamızı İstiyor

MNG Kargo Trendyol'dan siparişi dağıtıma çıkarmadan teslimat başarısız oldu olarak teslim etmiyor. Home office çalışıyorum evde olmamama imkan yok ayrıca bina dış cephe yeniliyor ustalar var apartman bina dış kapısıda yenileniyor ve kapılar devamlı açık. Şubeden alabilirsiniz diyor zaten imkanım zam...

MNG Kargo Ürünleri Adrese Teslim Etmiyor Şubeden Almamızı İstiyor

Marka Profili

MNG Kargo, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

MNG Kargo, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

En yakın MNG Kargo şubesi nerede?
Size en yakın MNG Kargo şubesini öğrenmek için kargo şirketinin resmi internet adresini ziyaret edebilir, İl ve İlçe seçimi gerçekleştirdikten sonra eşzamanlı olarak harita üzerinden bulunduğunuz lokasyona en yakın şubeyi tespit edebilirsiniz.
MNG Kargo üzerinden kargo takibi nasıl yapılır?
MNG Kargo'dan kargo takibi yapabilmek için kargo takip numaranızı Gönderi Takip ekranına girmeniz gerekmektedir. Kargonuzun hangi şubede bulunduğunu, transfer işlemlerini ve tüm hareket bilgilerini bu ekrandan detaylıca görebilirsiniz.
MNG Kargo çalışma saatleri nedir?
Tüm MNG Kargo şubeleri, hafta içi 08:30-18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. MNG Kargo hafta sonu çalışma saatleri 08:30-14:00'dır. Kargo şirketi, Pazar günlerinde ve resmi tatillerde çalışmamaktadır.
MNG Kargo'ya nasıl ulaşabilirim?
MNG Kargo çağrı merkezine 444 06 06 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. MNG Kargo hakkında merak ettiğiniz tüm kullanıcı yorum ve değerlendirmelerine Şikayetvar sayfasına tıklayarak erişebilirsiniz.

MNG Kargo Kurumsal

MNG Kargo 2003 yılından beri hizmet vermekte olan bir kargo şirketidir. 15 yılı aşkın süredir piyasadaki başarısını sürdüren MNG Kargo’nun 800’den fazla şubesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra; 7 tane Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplamda 25 aktarma merkezi, 15 bölge müdürlüğü, 2200’den fazla kara taşıma aracı ve 6 uçağı bulunmaktadır. MNG Kargo bünyesinde 8000’I aşkın çalışan yer almaktadır. MNG Kargo hem Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna hem de dünyada 220 farklı ülkede, günde 700 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştırmaktadır. Tüm bu güç ve hizmet ağı ile Tükiye’nin lider kargo şirketlerinden biri olma ünvanına sahip olan firma, başarısını her geçen yıl istikrarlı bir şekilde arttırmaktadır.

MNG Kargo, filosunda kendine ait uçakların yer aldığı tek kargo şirketi olmak özelliğine de sahip bulunuyor. Hava kargo taşımacılığı ile kara kargo taşımacılığını entregre hale getiren MNG Kargo, Türkiye’nin bütün şehir merkezlerine 24 saatte teslim garantisi sunmaktadır. MNG Kargo takip kolaylığı ile de kullanıcılarda yüksek memnuniyet duygusu uyandırmaktadır. Kargonuzun nerede olduğunu aşama aşama MNG Kargo takip sisteminden izleyebilmeniz mümkün.

MNG Kargo Şubeleri

MNG Kargo şube sayısı 800’den fazladır. MNG Kargo şubelerine tüm illerden ulaşabilirsiniz. Pek çok ilin farklı ilçelerinde çok sayıda MNG Kargo şubesi bulunmaktadır. Şube ile ilgili işlemlerinizi MNG Kargo şubelerine giderek kolayca halledebilirsiniz. MNG Kargo şubesi bulunan İstanbul ilçelerinden bazıları; Şişli, Sultanbeyli, Beşiktaş, Arnavutköy, Kartal, Bakırköy, Sarıyer, Esenler, Ataşehir, Küçükçekmece, Bahçelievler, Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Fatih, Zeytinburnu, Beykoz, Başakşehir gibi ilçelerdir.

MNG Kargo geniş şube ağı ile müşterilere kusursuz ve hızlı hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Firmanın tüm bu başarılarının yanı sıra ithalat ihracatta gümrükleme, depolama ve antrepo hizmetleri konusunda da tescilli başarısı bulunmaktadır. Güvenli ve kaliteli lojistik deyince ilk akla gelen markalardan biri olan MNG Kargo aynı zamanda sektörde ilk ve tek Teknolojik Aktarma Merkezine sahip olan kargo şirketidir.

MNG Kargo Hizmetleri

MNG Kargo çağın ötesinde kalan hizmetleriyle rakip kargo firmaları arasından kolayca sıyrılmayı başarmaktadır. Saatte 65 bin kargoyu yüksek hızda ayrıştırıp, el değmeden hatasız olarak hat araçlarına yükleyerek kusursuz bir teslimat süreci sağlayan MNG Kargo, 2000 yılından bu yana ülkemizde 5 milyar dolardan fazla yatırım getirmeyi başarmıştır. 2017 yılında başta Haydar Sancak ile Suat Sancak olmak üzere, Sancak Ailesi 2017 yılında MNG Kargo’yu satın almıştır. Türkiye’de kargo taşımacılığı sektörünün gelişiminde büyük rol oynayan MNG Kargo hizmet ağını gelişen teknolojiyle parallel olarak genişletmektedir. MNG Kargo günden güne güçlenen sermaye yapısıyla yatırımlarını sürdürmektedir. Siz de kargolamak istediğiniz ürün ya da ürünleri MNG Kargo güvencesiyle sevdiklerinize ya da müşterilerinize ulaştırabilirsiniz. MNG Kargo iletişim konusunda da müşterilerine destek olmaktadır. Dilerseniz MNG Kargo müşteri hizmetlerini arayarak yaşadığınız sorunu dile getirebilirsiniz. Ayrıca arzu ederseniz MNG Kargo şikayet ve yorumlarınızı bizimle de paylaşabilirsiniz.