Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Home Yedek Parça Büyük Problem

Karaca Züccaciye Karaca Home Yedek Parça Büyük Problem
04 Ağustos 2024 12:35

23.11.2023 tarihinde Karaca swiss Crystal 7 parça tencere seti almıştım. Tencere kapağının kulpu kırıldı yedek parça temin edebilmek için mücadele ediyorum. Palladium mağazası telefonlarına ulaşmak mümkün değil. Her aramada çağrı merkezine düşüyor. 3 gün uğraştıktan sonra sonunda ulaştım. Mağaza yetkilisi web sayfasından talep açmamı mağazadan böyle bir işlem yapılmadığını söyledi. Sayfada öyle bir adım yok. İletişim formunu doldurdum cevap olarak mağazaya gitmem söylendi. Mağazaya ulaşıp parça var mı yok mu öğrenmek istiyorum. Yanlış yönlendiriyorsunuz bir oraya bir oraya. Telefon ile görüşme sağlanamıyor. Çağrı merkezini aradım. Çağrı merkezi yetkilisinin tavırları niye beni rahatsız ediyorsunuz tavrındaydı. İlerleyen saatlerde arayın diyor. 3 gündür arıyorum. Niye anlamıyorsunuz. Mağaza beni arasın diye talep açtım. Ya bu kadar mı zor bir tencere kulpu var mı yok mu öğrenmek. Yedek parça bu kadar mı sıkıntılı.

04 Ağustos 2024 13:59

Sabah çağrı merkezi Büşra'dan şimdi de Şennur 'dan azarı yedik. Ya bir tencere kulpu alacağız bu kadar kötü hizmet olur mu? Bir tane muhatabınız yok. Mağazamı açıyor talebi nedir neyin nesidir süreciniz. Bir yetkili çıksında anlatsın. Mecbur muyuz mağazaya gitmeye telefon ile açamaz mıyız bir cevap verin be.

05 Ağustos 2024 14:53

Bugün çağrı merkezi C*** hanım ile görüştük. Görüştük mü desem bilmiyorum. Sürekli olarak sözümü kesti. Ben konuşamadım. Derdimi anlatamadan telefonu kapattık. Sus müşteri konuşuyor bir anlatayım dedim. Susmadı. Allah rızası için bir tencere kapak kulpu istiyorum. Palladium mağazasına sormak istiyorum sizde var mı diye. Telefon açılmıyor. Mağazaya ulaşamıyorum. Çağrı merkezi çok eğitimsiz konuyu anlayıp çözüm üretemiyor. Satış sonrası desteğiniz hiç yok. O kadar kötüsünüz.

14 Ağustos 2024 11:05

F*** hanım'a dedim ki Palladium mağazasına ulaşamıyorum. Parça geldi mi soracağım. Bir cevap bir cevap. Ben sizinle dakikalarımı harcayamam. Sırada müşterilerim var. Siz aradınız diye zaman harcıyorum. Sadece kendisi konuşuyor. Ne istiyorum dinlemiyor. Yoruldum sizden, Bir daha Karaca alırsam elim çarpılsın. Mağaza ile konuşmak istiyorum yedek parçam geldi mi. Cevap verin. F*** Hanım ın yanında olsam çantayla dövecek beni. Şikayetçiyim kendisinden işlem yapın.

20 Aralık 2023 19:56
Karaca Züccaciye Yanlış Üründen Dolayı Müşteri Memnuniyetsizliği

03 Aralık 2024 09:43
Karaca Züccaciye Eksik Parça Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Sorunu!
Asya sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 00:19
Karaca Züccaciye Yanlış Kapak Ve Uzayan Bekleyiş: Karaca Tencere Seti Sorunu
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 12:19
Karaca Züccaciye Eksik Kapak Kulpları Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmeti!
Karaca Züccaciye Eksik Kapak Kulpları Ve Ulaşılamayan Müşteri Hizmeti!
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 21:04
Karaca Züccaciye Kategorileri