Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Mağazasında Stok Ve Hizmet Sorunu

09 Aralık 2024 16:17

08.12.2024 tarihinde Cevahir AVM'de bulunan Karaca mağazasına Karaca Multichef stand mikser Shany Black ürününüzden almaya gittik. Saat 16.30 civarı. Bize satış danışmanı bir arkadaş, ismini hatırlamıyorum, yardımcı oldu. İstediğimiz üründe istediğimiz renk ellerinde kalmadığını, Forum İstanbul AVM'de stoklarında 4 adet olduğunu görüntüledi. Ve biz de evimize yakın olduğu için Forum İstanbul AVM'deki Karaca şubesine gittik. Adı F**** idi, sanırım tam hatırlamıyorum, bir satış danışmanı abla bizimle ilgilendi. İstediğimiz ürünü söyledik, o an bir müşteriyle daha ilgileniyordu. Bize müşterinin ürünü için depoya gideceğini, bizim de ürünümüze bakacağını, 5 dakika bekleteceğini söyledi. Biz de bekledik. Geldi ve bize ürünün ellerinde kalmadığını, hiçbir mağazada stokta kalmadığını söyledi. Biz de diğer renklerinden rose gold olanı veya antrasit olanı da olabileceğini söyledik. Bize hiçbir renkte kalmadığını söyledi. Biz de bu sefer mastermaid modelin siyah rengini istediğimizi söyledik. O üründe de stok olmadığını söyledi. 8000 TL değerinde başka bir ürünü satmaya çalıştı, artı kıyma çekme aparatı için yaklaşık olarak 1800 TL ödeme yapıp aparatını da alabileceğimizi söyledi. Ürünün 10000 TL'den indirime düştüğünü söyledi. Kabul etmedik çünkü almak istediğimiz ürün içerisinde zaten kıyma çekme aparatı var ve fiyatı 7000 TL, neden 3000 TL fark vereyim? Sonrasında istediğimiz üründe 6500 TL beyaz desenli olan modeli söyledi. Bu model var elimizde diye beğenmediğimizi ve biz siyah antrasit veya rose gold rengini istediğimizi söyledik. Bize istemediğimiz ürünleri satmaya çalıştı. Biz ısrarcı olup istediğimiz ürünü söyledik. Tekrar depoya gitti. Ürünü sıfır bir şekilde bize getirdi. Yani bizi saatlerce neden oyaladı? Neden istediğimiz ürünü hizmet alamıyoruz? Ben farklı bir ürün mü almak zorundayım? Örnek veriyorum ürün fiyatı 15000 olur, 7000'e düşmüştür, kampanya vardır, stok kalmaz anlarım ama öyle bir durum da söz konusu değil. Boş yere kendi istediği olsun diye saatlerce bizi oyaladığıyla kaldık. 2 al 1 öde kampanyasında olan tabaklar vardı. Ben reyondan bu üründen istiyorum dedim, o an yanımızda başka bir satış danışmanı vardı, görselden ürün veremediklerini, depodan kapalı bir şekilde getirmesi gerektiğini benimle ilgilenen satış danışmanı ablaya söyledi. Abla yine görseldeki teşhir üründen bana verdi. Almak zorunda kaldım. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. 19.40'da girdiğimiz mağazadan 21.00-21.30 arası ayrıldım. Asla Forum İstanbul Karaca mağazasını tavsiye etmeyin.

Hafsa sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 08:31

29 Ekim 2024 21:39
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 03:01

02 Nisan 2024 14:29