Thyk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bayspin Güvenilir Değil Hiçbir Şeyden Anladıkları Da Yok

16 Ocak 2024 13:19
Thyk'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bay Spin ve kapımdaki köpeğin hiçbir farkı yok; sahibini bile yer, o yüzden bu siteye bir gram güvenmiyorum artık. 10 tane çağrı merkezi destek arkadaşıyla konuştum, 10 tanesinin ağzından farklı kelimeler çıkıyor. Çekim ve yatırım konularında gecikmeler hep aynı, şüphe uyandırıcı. İnsan 10 bin TL'den fazlasını kazanırsa acaba verirler mi diye tedirgin oluyor; malum, 2 bin TL'ye 1 gün verirseniz, 10 bin TL'ye herhalde bir ay sonra çekersiniz. Canlı destek ekibi 'Bizi istediğiniz yere şikayet edin, umurumuzda değil' dedi. Ben de o yüzden bu şikayeti yazıyorum, iyi günler. Tek bilmeniz gereken şey, Bay Spin'in güvenli olmadığıdır.

16 Ocak 2024 15:13 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Ocak 2024 15:14

Bekliyorum

16 Ocak 2024 15:30

Teşekkürler

Şaban sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Şaban

Güvenilmez Bayspin Bilerek Bakiyemi Eritti
Güvenilmez Bayspin Bilerek Bakiyemi Eritti

27 Mart 2025 07:52
Palacebet Sorunlu Bahis Sitesinde Müşteri Memnuniyeti Sıfır
Serdar sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

27 Ekim 2023 21:15