Musti sonuçtan hiç memnun değil

Kanal Değiştirmeyen TV ve İşlevsiz Kumanda Sorunu

19 Eylül 2024 09:05

TV aynı kanalda uzun süre kalınca kanal değiştirmiyor. Kumandada ki hiçbir tuş çalışmıyor. Kumandada ki tuşlara basınca sinyal ışığı yanıyor TV kumandayı algılıyor ancak kanal değişmiyor ve kumanda hiçbir işlevi yerine getirmiyor. Televizyonu açıp kapatınca düzeliyor ancak. Servisi aradım link gönderdi. Her zamanki gibi olmazsa servis yönlendirelim diyor garantisi de bitti şimdi bir sürü para ister servis ne yapacağımı bilmiyorum ama tek bildiğim bir şey var bu konuda mağdur çok eğer az bir şey kaliteniz varsa bu kusurlu TV leri ya toplatırsınız ya da ücretsiz yaparsınız Arçelik mi bir daha tövbe

13 Kasım 2024 03:35

Yaklaşık altı yıl önce Arçelik gibi kendini kanıtlamış büyük bir firmaya güvenip a49 l 8752 Diamond 5 s modelini aldım benim aslında kullandığım diğer marka televizyonum var Arçelik’i misafir odasına almıştım yılda sadece bir ay bile kullanmıyorum ama aldığım sürede sorunlar başladı ana kart değişti ekran mavi oldu servis gelip sorun yok bu böyle dedi garanti bittikten sonra bir kanalda beş on dakika kalınca kumanda ve Cihazımda kanalı değiştiremiyorum şikayet var sitesinde baktığımda aslında kronik sorunları olan bir TV olduğunu anladım ve bu siteden Arçelik'e sesimi duyurmaya çalıştım servise yönlendirdiler servis gelip cihazı götürüp ücretli bir şekilde yapmak istedi ama göndermedim ayrıca kronik LED bar yanma sorunu bulunmaktadır. Bu modeli kullanan diğer kullanıcılar da aynı sorundan şikayetçi. LED bar değişimi iki yılda bir oluyormuş bu TV'lerde galiba Arçelik'in ürünün arkasında durmasını talep ediyorum. Garanti bitti deyip ücret istiyor parayı vermem gerekirse herhangi bir TV tamircisine yaptırıp veririm Arçelik servisine vermem ücreti çünkü bu benim hatam değil firmanın kusurlu malı

19 Eylül 2024 15:13 (Şikayetten 6 saat sonra)
Musti
13 Kasım 2024 03:42

Arçelik müşteri hizmetleri yetkilisi beni arayıp servis yönlendirdi ve gelip ücretli bir şekilde yapmamız lazım dediler garanti bitti ama benim kusurum değil Arçelik TV almayı kesinlikle tavsiye etmiyorum

Nanoo sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 22:01

"Teşekkür"
Arçelik Android TV Değişim İsteği
Arçelik Android TV Değişim İsteği

08 Haziran 2024 14:59
Erol sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 22:50
Arçelik Kategorileri