Bağcılar Hekimoğlu Arçelik Yalan Söylüyor

22 Temmuz 2024 14:36

Bağcılar Hekimoğlu Arçelik bayisinden klima satın aldık. Telefonda 7 gün opsiyon koyuyoruz, toplam 10 günde bağlanıyor dediler. Ertesi gün servise ulaştı mı diye sorduktan sonra 30 Temmuz'da takılacak (15 gün sonra) dendi. Telefonda maksimum 10 gün demiştiniz, her gün arayıp müsaitlik varsa yönlendirmelerini, müşterinin iptal edeceğini söylemelerini rica ettim. Sonra tekrar mesaj attılar, biz size '22 iş günü dedik' dediler. Ekte WhatsApp görüntüsü var, sözde kalsa bir de bizi yalancı çıkaracaklar! Herkes suçu karşıya atmakta usta. 1 hafta boşu boşuna bekledik.

23 Temmuz 2024 13:38 (Şikayetten 23 saat sonra)

Halil
Halil

Green Motion beni'de mağdur etti. Toplanıp sesimizi duyuralım. İngiltere'ye mail at hemen geri dönüyorlar. Green Motion batıyor ve acısını müşteriden çıkarıyorlar. Bana ulaşabilirsen toplu şekilde hareket edelim. Instagram adresim;rotasizpamir

Halit
Halit

Ben İngiltere'ye mail attım. Türkiye'den emre diye biri cevap verdi. Sonuç yok. Ben CİMER'e şikayet etmeyi düşünüyorum. Allah korusun içinde çocuk kilitli kalsa 3,5 saat sürüyor bağırarak getirtmek.

Gülcan
17 Temmuz 2024 20:21
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 12:38

18 Temmuz 2024 21:20